Pagina principala » 2016 » Mai » 7 » Sabbagh in actiune » Sabbagh in actiune de Sambata 07 Mai 2016
01:28:27
Sabbagh in actiune de Sambata 07 Mai 2016
Crime, infractiuni de nedescris si trafic de oameni sau droguri veti vedea in emisiunea Sabbagh in actiune, difuzat Sambata, 07 Mai 2016, de la ora 21:30. Pe Kanal D veti urmari momente unice, iar Cristian Sabbagh va continua investigatia despre cele ce se petrec in Cipru. Lucruri halucinante s-au descoperit, mai ales ca din unul in altul, s-a ajuns la cel mai mare traficant de femei, care trimitea "Mirese de imprumut" in Cipru. Astfel, sotul uneia dintre femei a fost acuza ca si-a vandut propria sotie, insa acesta a aruncat vina mai departe pentru a se scoate cu basmaua curata.

Tot de la ora 21:30, veti vedea ca amantul surorii femeii ce a fost vanduta de sot a fost cel acuzat, insa cand echipa Sabbagh a dat de el, a aflat de fapt ca si sora acesteia este plecata, si ca o doamna numita Elena Duca, este principala vinovata. Femeia este urmarita de catre politie, iar ce iese la iveala este de-a dreptul ingrozitor.

Se pare ca Elene Duca este un traficant de femei extrem, cea care le promitea acestor femei un loc de munca, insa in schimb le obliga sa se marite, odata ajunse acolo. Astfel, vom vedea astazi ce se va intampla cu aceasta femeie, dar nu ratati si alte subiecte incredibile.
Asadar, vizionati emisiunea Sabbagh in actiune din 07 Mai 2016, incepand cu ora 21:30 pe Kanal D.Categorie: Sabbagh in actiune | Tag-uri: sabbagh in actiune 07 Mai 2016, trafic in cipru

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 2
avatar
0 Spam
1
Cum as putea sa lau legatura cu dl cristian sabbagh.
avatar
0 Spam
2
Cum as putea lua legatura cu Dl Cristian Sabbagh
avatar