Pagina principala » 2016 » Iulie » 3 » Se striga darul » Se Striga Darul de Duminica 03 Iulie 2016
00:28:15
Se Striga Darul de Duminica 03 Iulie 2016
In aceasta seara Se striga Darul din 3 Iulie 2016, difuzeaza Episodul 2 incepand cu ora 20:00. Show-ul prezentat de catre Andreea Mantea si Bursucul va va surprinde in aceasta seara cu noi subiecte interesante. Astfel, principala tema a emisiunii este furatul miresei cand sotul este implicat in numeroase probe pentru a-si recupera consoata. Bursucul nu il iarta pe mire si ii da probe de foc pentru ca acesta sa isi revada sotia. Astfel, proba de foc consta in punerea unei carioce care este legata de spatele mirelui intr-o sticla, folosindu-se de miscarile corpului. Aflati in aceasta seara daca mirele va reusi sa treaca o proba incredibile.

Tot in Editia 2, veti urmari momente incendiare, iar Andreea Mantea nu va lipsi din peisaj, unde mireasa este dusa din localul unde are loc nunta. Vedeti prin ce trece mireasa si ce va face mirele ca sa o recupereze, chiar in aceasta seara. Nu pierdeti momentele incendiare si urmariti un nou format de show unde darul este principalul subiect.

Show-ul striga cu putere sa urmariti momentele importante, iar probele la care este supus mirele pentru ca i s-a furat mireasa sunt incredibile. O seara interesanta va asteapta si in aceasta seara de la ora 20:00. Asadar, nu pierdeti emisiunea Se striga Darul de Duminica, 3 Iulie 2016, disponibil pe Kanal D.Categorie: Se striga darul | Tag-uri: 3 iulie 2016, se striga darul, s-a furat mireasa

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar