Pagina principala » 2015 » Martie » 6 » Pro Tv » Sunt celebru scoate-ma de aici de Vineri 6 Martie 2015 Ziua 19 Online
04:00:14
Sunt celebru scoate-ma de aici de Vineri 6 Martie 2015 Ziua 19 Online
Nu pierdeţi emisiunea Sunt celebru soate-mă de aici ziua 19 de Vineri 6 Martie 2015 de la Pro tv acolo unde cele 6 celebrităţi rămase în competiţie vor trebui să înfrunte noi probe pentru a obţine steluţele norocoase dar şi pentru a rămâne în competiţie. Care vor fi vedetele care vor participa la proba intitulată Cârtiţa acolo unde concurenţii vor avea ocazia să câştige 5 stele? Unul din concurenţi va trebui să între în vizuină în beznă iar celălalt îl va ghida de afară astfel încât să parcurgă proba cât mai bine. Tot la Sunt celebru scoate-mă de aici din 6/03/2015 una din vedete va pleca acasă lupta, pentru marele titlu devenind tot mai strânsă. Emisiunea Sunt celebru soate-mă de aici ziua 19 de Vineri 6 Martie 2015 poate fi vizionată integral pe voyo, imediat după difuzare.
UPDATE: În emisiunea Sunt Celebru scoate-mă de aici în cea de-a 19-a zi, Andreea Moldovan a fost alături de Bobonete şi Cabral şi ne-a povestit despre aventura pe care a avut-o timp de 18 zile alături de celelalte celebrităţi din România. Dorian şi Gina s-au descurcat foarte greu la Proba intitulată ziua Cârtitei şi cu toate acestea cei doi au declarat că sunt mulţumiţi de cum a decurs prpoba, în timp ce Moroşanu şi Ruby au făcut pereche pentru a pune mâna pe comoara din cufăr. Andreea a avut parte de primele minute de libertate şi a vorbit cu fiica sa. Momentul a fost foarte emoţionant casnică de la MasterChef izbucnind în lacrimi.Categorie: Pro Tv | Tag-uri: emisiune completa, ziua 19, reluare, sunt celebru scoate-ma de aici, sunt celebru ziua 19

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar