Pagina principala » 2016 » Mai » 26 » Te pui cu blondele » Te pui cu Blondele 26 Mai 2016 Sezon Nou
03:29:57
Te pui cu Blondele 26 Mai 2016 Sezon Nou
Te pui cu blondele difuzeaza Noul Sezon astazi, 26 Mai 2016, incepand cu ora 20:30, iar Episodul 1 va aduce noi momente interesante. Dan Negru va readuce pe ecranele mari show-ul unde blondele si artistii se confrunta intr-o batalie culturala, pentru premiul de la final. Trei vedete vor calca pragul show-ului, astfel Ilie Nastase, sotia lui Brigitte si Rica Raducanu sunt invitatii speciali din aceasta seara. Cei trei vor dezvalui lucruri incredibile la provocarile date de blonde, iar pe fostul portar Rica Raducanu, il vom vedea cu o alta fata, asa cum nu l-ati cunoscut pana acum.

In Premiera, Dan Negeu va fi surprins de reactia lui Rica la un moment special, cand acesta va fi prins in lacrimi. Cat despre Ilie Nastase, acesta ne va dezvalui cate ceva despre Albert de Monaco, printul pe care il cunoaste inca din tinerete. Insa nu acesta e singurul lucru surprinzator, ci si faptul ca un singur barbat a avut ocazia sa doarma cu Nastase.

Tot in Editia 1, ne vom aminti de momentul in care Rica Raducanu a primit multe oua rosii in cap, din partea suporterilor, la un meci, dupa ce blondele i-au adus un cos plin cu oua, in direct. Aflati cine a avut norocul sa primeasca masina scumpa a lui Nastase, iar la final vom vedea daca cei trei au reusit sa castige batalia in fata a 50 de blonde.
Asadar, vizionati show-ul Te pui cu Blondele Sezonul 18 Episodul 1 de Joi, 26 Mai 2016, incepand cu ora 20:30 pe Antena 1.Categorie: Te pui cu blondele | Tag-uri: te pui cu blondele sezon nou, te pui cu blondele 26 mai 2016

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar