Pagina principala » 2016 » Iunie » 16 » Teo Show » Teo Show de Joi 16 Iunie 2016
02:42:12
Teo Show de Joi 16 Iunie 2016
In aceasta dupa-amiaza la Teo Show din 16 Iunie 2016, veti afla cele mai interesante stiri incepand cu ora 16:45. Stirile bursucite sunt cele care dau lovitura, iar gazda emisiunii ne dezvaluie prin ce peripetii mai trec vedetele. In platou se vor discuta subiecte pe diverse teme, iar oameni mari ai tarii noastre sunt invitati. Doctori ce pot dezvalui secretele unei vieti mai bune pe diverse cateorii de boli, vedete mondene ce ne deslusesc secretul unei vieti fericite, discutii din zilele lunii, pe zodiac, dar si multe altele de genul acesta, impreuna cu invitatii speciali. Nu ratati aceasta editie speciala si aflati mai multe dupa-amiaza pe Kanal D.

Tot de la ora 16:45, au loc diverse discutii pe teme interesante. Asa cum ne-a obsinuit, Teo Trandafir mereu invita oameni de maxima importanta in platou, alaturi de ea, pentru a ne oferi sfaturi de viata, sfaturi ce pot fi utile tuturor. Daca suferi o boala sau daca iti doresti sa ajuti pe cineva, dar si alte subiecte interesante, le veti afla de la Teo Show.

Cat despre Bursuc, acesta nu va lipsi din nicio editie importanta, mai ales ca show-ul este difuzat de luni pana vineri, iar subiectele vor fi mereu altele. Teme de dezbatut sunt o mie, dar cele mai importante si folositoare, le veti urmari in show-ului cu Teo Trandafir.
Asadar, vizionati emisiunea Teo Show de Joi, 16 Mai 2016, incepand cu ora 16:45 pe Kanal D.Categorie: Teo Show | Tag-uri: stirile bursucite, teo show 16 iunie 2016

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar