Pagina principala » 2016 » Aprilie » 21 » Teo Show » Teo Show de Joi 21 Aprilie 2016
01:16:27
Teo Show de Joi 21 Aprilie 2016
Nu pierdeti o noua editie a emisiunii Teo Show difuzata Joi, 21 Aprilie 2016, de la ora 16:45, unde cele mai interesante stiri ale zilei le prezinta Teo si Bursucul. Dupa cum bine stim, Bursucul ne va prezenta stirile principale pe scurt, iar discutiile iau amploare in platou alaturi de invitati. Comentarii si dezvaluiri au loc in direct, iar cat despre vedete, aflati cu ce ne vor surprinde aceastea astazi. Vedeti daca Bursucul va reveni in platou dupa ce ieri a lipsi iar in locul lui a venit Ernest. Ce s-a intamplat cu el, dar si care este motivul sa fi lipsit din platou, vom afla de la el.

Tot in emisiunea de pe Kanal D, vedem cu ce noutati vin vedetele mondene, ce artista dezvaluie ca pleaca din tara, dar si care este motivul. Un alt invitat de astazi ne va surprinde cu dezvaluirile sale, insa vom avea parte si de un moment muzical, live, in platoul show-ului. Despre cine sa fie vorba de aceasta data, ramane sa aflam de la ora 16:45.
Asadar, nu pierdeti emisiunea Teo Show din 21 Aprilie 2016, difuzata de la ora 16:45 pe Kanal D.

UPDATE: In emisiunea Teo Show de Joi, 21 Aprilie 2016, Bursucul s-a intors "teleportat", asa cum dezvaluie gazda. Acesta ne-a prezentat viata frumoasei Madalina Ghenea, care acum s-a retras in Romania dupa ce s-a despartit de iubitul ei, Filip. Nicoleta Luciu a uimit prin prezenta ei la un spectacol, acolo unde ne-a aratat ca arata mai bine ca inainte de prima sarcina si are de gand sa mearga spre al 5-lea copil. Fetele de la Bambi au intrat in platou, iar Denisa ne-a dezvaluit totul despre divortul prin care a trecut. Lora a intrat si ea care se afla in razboi cu fanii, totul din cauza speculatiilor facute despre ea, cum ca si-ar fi marit buzele.Categorie: Teo Show | Tag-uri: teo show 20 aprilie 2016, stiri bursucite

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar