Pagina principala » 2016 » Aprilie » 11 » De pe Kanal » Teo Show de Luni 11 Aprilie 2016
00:16:27
Teo Show de Luni 11 Aprilie 2016
Vă aşteptăm să vizionaţi emisiunea Teo Show 11 Aprilie 2016, difuzată Luni pe Kanal D, începând cu ora 16:45. Show-ul de ştiri mondele vine cu o nouă ediţie şi astăzi unde puteţi afla ce se mai întâmplă în lumea care ne înconjoară. După ce Mircea Albulescu s-a stins din viaţă şi prietenii apropiaţi i-au adus un omagiu, se pare că actorul a fost înmormântat cu multă durere şi suspin. Aflaţi ce ne va mai dezvălui Teo de această dată, dar şi cine vine să facă declaraţii incredibile din viaţa artistului.

Tot în emisiunea Teo Show 11.04.2016, veţi afla dacă s-a mai aflat ceva despre directoarea "Grădiniţei groazei" la care au făcut protest mămicile. Femeia este încă în libertate după ce a abuzat mii de copii în incinta pe care o conducea, ba chiar şi pe angajaţii ei. Aflaţi dacă are această ceva de dezvăluit, dar şi ce noutăţi se aduc, în ediţia de azi.

De asemenea, vedeţi ştirile bursucite şi imagini video cu vedetele mondene, care ne uimesc mai mult ca niciodată. Nu rataţi noutăţile din această după-amiază. Nu pierdeţi să urmăriţi emisiunea disponibilă pe Kanal D începând cu ora 16:45.

UPDATE: In emisiunea Teo Show de Luni, 11 Aprilie 2016, am aflat ca noua piesa a trupei Taxi a adus controverse in randul showbiz-ului romnesc. Grigore Lese a intervenit si le-a transmis ca vrea sa fie scos din videoclipul lor. Alexandra Ungureanu a fost asaltata de critici si multi altii din cei 33 de vedete care au participat la acest videoclip. In stirile bursucite am vazut imagini cu mama Antoniei care nu aratat nici pe departe la varsta pe care o are, de asemenea, Leonard Doroftei a fost cu ochii in lacrimi de ziua sa, fiind indurerat ca si-a pierdut mama, acesta a avut parte de o alt fel de aniversare.

De altfel, Victor Slav participa cu grosul in buzunarul Andei Adam, cu un motiv incredibila, iar Will Mif a fost impuscat mortal. Miha Albu a fentata moartea, dupa ce medicii i-au scos 1 kg de puroi din stomac. Feng Shui-ul are puterea de a ajuta femeile sa ramana insarcinate. Specialistii recomanda acest lucru, iar in platou a intrat unul dintre acestia care ne-a dezvaluit totul despre acest miracol.Categorie: De pe Kanal | Tag-uri: teo show online, teo show 11.04.2016, teo show 11 aprilie 2016

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar