Pagina principala » 2016 » Aprilie » 18 » Teo Show » Teo Show de Luni 18 Aprilie 2016
00:12:14
Teo Show de Luni 18 Aprilie 2016
In emisiunea Teo Show difuzata astazi, 18 Aprilie 2016, de la ora 16:45, vor avea loc numeroase discutii controversate la care nu v-ati fi asteptat. Astfel, vedeti ce noutati ne aduce cele doua gazde in show-ul unde actualitatile se afla prima data. Luminita Anghel a anuntat ca va parasi definitiv Romania, insa aceasta a facut mai multe declaratii despre motivele ei. Show-ul ne-a obisnuit cu stirile bursucite, pe care insusi Bursucul le prezinta, iar noi vom putea urmari imagini video in care vedetele declara diverse lucruri. Vedeti cu ce noutati vin Teo Trandafir si partenerul ei de aceasta data, dar si ce aflam de la vedetele mondene care ne surprind de fiecare data.

Tot in show-ul de la ora 16:45 vizionati momente incredibile de la nunta magnifica a femeii cu dinti de aur. Bancomata a avut parte de o nunta de lux cu aur si pietre pretioase, daruri de mii de euro si declaratii pe cinste. O noua incercare de a cunoaste oamenii din Romania fac Teo si Bursucul printr-un experiment la propriu, in care mai multi romani au fost implicati. Aflati mai multe astazi si nu pierdeti o dupa-amiaza cu show-ul difuzat pe Kanal D.
Astfel, va asteptam sa urmariti emisiunea Teo Show de Luni, 18 Aprilie 2016, incepand cu ora 16:45, pe Kanal D.Categorie: Teo Show | Tag-uri: teo show 18 aprilie 2016, stiri bursucite

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar