Pagina principala » 2016 » Aprilie » 19 » Teo Show » Teo Show de Marti 19 Aprilie 2016
02:53:48
Teo Show de Marti 19 Aprilie 2016
Va asteptam la o noua editie a emisiunii Teo Show din 19 Aprilie 2016, disponibila de la ora 16:45, unde cele mai importante stiri mondene vi le prezinta gazdele. Dupa cum stim foarte bine, stirile bursucite vor avea intaietate, iar Bursucul ne va surprinde cu noutati incredibile la care nu ne asteptam. Aflati mai multe astazi despre cele intamplate in show-biz-ul romanesc. Dupa aparitia Cristinei Spatar cu noile silicoane, mai multe vedete si-au aratat splendoarea in tot sensul cuvantului, insa cine va fi dezvaluit astazi, vom vedea pe Kanal D cand show-ul va fi redat.

Tot in emisiunea de la ora 16:45, veti afla mai multe de la Teo Trandafir si invitatii sai. Show-ul propune doua ore de divertisment si voie buna, unde stirile sa surprinda, sa ofere o lectie sau sa fie ca un avertisment pentru fiecare dintre noi. Cu ce noutati vine de aceata data frumoasa prezentatoare, ramane sa aflam chiar de la ea. Insa, sa nu uitam ca invitatii din platou nu vor lipsi nici azi, dar despre cine este vorba, vom vedea in dupa-amiaza aceasta.
Astfel, vizionati emisiunea Teo Show de Marti, 19 Aprilie 2016, difuzata de la ora 16:45 pe Kanal D.Categorie: Teo Show | Tag-uri: stiri bursucite, teo show 19 aprilie 2016

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar