Pagina principala » 2016 » Aprilie » 13 » Teo Show » Teo Show de Miercuri 13 Aprilie 2016
18:38:17
Teo Show de Miercuri 13 Aprilie 2016
In editia Teo Show de astazi, 13 Aprilie 2016 , difuzata incepand cu ora 16:45 pe Kanald, avem parte de o multime de subiecte. Dupa cum am fost obisnuiti, emisiunea a inceput cu cele mai bursucite stiri, stiri din moda dar si can-can. Glumele Bursucului nu au lipsit nici in aceasta dupa-amiaza.
Mai tarziu, in platoul emisiunii s-a alaturat cea mai tatuata femeie din lume, alaturi de un cunoscut doctor plastician, dupa cum majoritatea stiti, in urma cu cateva saptamana, femeia a vrut sa isi faca o marire de sani, insa din cauza unor analiza a anulat momentul. Si iata ca astazi a venit in platoul emisiunii pentru a ne prezenta ce schimbari a facut corpului ei. Medicul estetician a fost foarte mandru de realizare.

Emisiunea a continuat cu scurte momente de la volan, in principiu intamplari cu doamne la volan, asadar astazi ne-m destins cu tot felul de momente amuzante.
Imediat in platoul emisiunii a venit Oana Radu, dupa o schimbare incredibile, vine sa ne impartaseasca cum a putut slabi peste 60 de kg . Dar momentele au continuat, Teo si Oana s-au distrat pe cinste., au facut un mic test audio.
Asadar va invitam sa urmariti emisiunea Teo Show de astazi, 13 Aprilie 2016 de la ora 16:45 pe KanalD.Categorie: Teo Show | Tag-uri: teo show 13 aprilie 2016, rezumat teo show

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar