Pagina principala » 2016 » Aprilie » 15 » Teo Show » Teo Show de Vineri 15 Aprilie 2016
01:41:34
Teo Show de Vineri 15 Aprilie 2016
Nu uitati sa urmariti emisiunea Teo Show de Vineti, 15 Aprilie 2016, difuzata pe Kanal D incepand cu ora 16:45. Astazi, vom urmari noi momente unice din viata vedetelor, iar dupa cum stim, stirile bursucite vor fi prezentate din nou. De aceasta data, insa, Bursucul ne va dezvalui ce s-a intampla in vata unei vedete care vrea sa aiba o familie, sa ajunga sa se marite, ba chiar vorbeste despre un copil. Despre ce vedeta este vorba, ramane sa aflam astazi. Anca Serea este exemplul unei familii fericite si unei mame reusite. Vedeta urmeaza sa nasca, insa cum arata ea acum este de invidiat pentru orice femeie din lume.

Tot in emisiunea de la ora 16:45 vor fi invitati pe masura in platoul show-ului, iar Teo Trandafir ne va face ziua mai buna cu dezvaluiri incredibile. Vedeti cum ne vor surprinde de aceasta data acestea, dar si cum se mai descurc vedetele mama care au o viata activa in cariera dar si acasa, cu familia. Un alt experiment ne va demonstra de aceasta data Teo, insa ce va fi luat in evidenta de aceasta data, dar si cat de comice sunt momentele, le puteti afla de pe Kanal D, in aceasta dupa-amiaza.
Astfel, vizionati emisiunea Teo Show de la ora 16:45, difuzata astazi, 15 Aprilie 2016, pe Kanal D.Categorie: Teo Show | Tag-uri: stiri bursucite, teo show 15 aprilie 2016

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar