Pagina principala » 2016 » Februarie » 9 » Antena 1 » Un show pacatos din 09 Februarie 2016 Online
01:41:23
Un show pacatos din 09 Februarie 2016 Online
Urmăreşte emisiunea Un show păcătos de Marţi, 09 Februarie 2016, difuzată de la ora 23:00 pe Antena 1. În această seară vă aşteaptă noi momente incredibile, noi subiecte de discuţii interesante, dar mai ales vedeţi ce petrecere de zile mari a avut loc zilele trecute. De asemenea, Dan Capatos vă prezintă subiectele principale ale zilei alături de invitaţi pe măsură, gata să ne divulge cele mai interesante secrete ale lor. Tot în emisiunea Un show păcătos din 09.02.2016, vă aşteaptă noi momente de suspans unde vedetele ne vor dezvălui lucruri nebănuite. Nu rataţi nici dansul magnific al păcătoaselor Ana Mocanu şi Daniela Crudu, dar şi ştirile de pe SpyNews pe care Dan Capatos ni le va prezenta în această seară, chiar de pe site-ul cu cele mai ţări ştiri mondene. Aşadar, nu pierdeţi ocazia să vizionaţi emisiunea Un show păcătos din 09 Februarie 2016, disponibilă de la ora 23:00 pe A1.

UPDATE: In emisiunea Un show pacatos de Marti, 09 Februarie 2016, am aflat cea mai tare bomba din showbiz. Simona Trasca a fost acuzata de catre un admirator infocat ca ar fi facut prostitutie. Vedeta a venit in platou si a facut o confruntare cu el. Bahmuteasca ne-a marturisit ca a revenit la numele ei, dar mai ales femeia vrea silicoane si buze de pitzi. De asemenea, aceasta a dezvaluit ca are jumatate de norma la tribunal, dar si multe altele. Mai apoi, Gabriela a intrat in platou si dupa ce si-a facut cel mai bombat fund din showbiz, aceasta vrea amor cu o femeie. Gabriela dezvaluie ca alaturi de 3 mame poate face un copil fericit. La final, Diana Vasian a cantat piesa "No me digas nada".Categorie: Antena 1 | Tag-uri: emisiunea de azi, video, online, 9.02.2016, un show pacatos 9 februarie 2016

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar