Pagina principala » 2016 » Ianuarie » 14 » Antena 1 » Un show păcătos din 14 Ianuarie 2016 Online
04:42:47
Un show păcătos din 14 Ianuarie 2016 Online
Vă invităm să nu pierdeţi emisiunea Un show păcătos de Joi, 14 Ianuarie 2016, difuzată de la ora 22:30 pe Antena 1. În această seară vă aşteaptă noi dezvăluiri, noi momente cruciale în care vedetele suferă. Se pare că Mădălina, zisă Beyonce de România, trece prin clipe dure, iar astăzi vom afla dacă s-a mai descoperit ceva despre tatăl ei. A dat acesta vre-un semn Mădălinei sau va dori să vorbească cu fiica sa? Aflaţi mai multe astăzi. De altfel, tot în emisiunea Un show păcătos din 14.01.2016, veţi urmări noi subiecte interesante pe care Dan Capatos le-a pregătit pentru dumneavoastră. Dar să nu uităm de ştirile de pe spynews pe care gazda emisiunii ni le va dezvălui în direct, iar mai apoi vizionaţi şi dansul exotic al frumoaselor pacatose, Ana Mocanu şi Daniela Crudu. Cele două vă vor înviora seara şi veţi vedea ce ţinute exoberante vor purta în astazi. Aşadar, fiţi pe faza când începe emisiunea Un show păcătos din 14 Ianuarie 2016, difuzată de la ora 22:30 pe A1.

UPDATE: In emisiunea Un show pacatos de Joi, 14 Ianuarie 2016, am urmarit imaginile de la nunta de 1 milion de euro a celor mai bogati romani din Spania. Aur, mii de invitati, tone de mancare si zeci de vedete au participat la nunta lui David, fiul lui Ciompi, cu fermecatoarea Sara. Mai apoi am urmarit imaginile de la luna de miere a celor doi printi, care a avut loc in Madrid. Acolo acestia au trait clipe unice. Mai apoi, Simona Trasca si-a sarbatorit ziua de nastere alaturi de numeroase vedete. Insa, pe langa toata fericirea, Simona Trasca a fost surprinsa in lacrimi, iar motivul pare sa fie Dani Mocanu, care i-a pus in pericol nunta. Mai apoi am urmarit ce cadouri de lux a primit frumoasa Simona. La final, Misha feat Dj Sava ne-au cantat "Vamos", in direct.Categorie: Antena 1 | Tag-uri: video, online, un show pacatos 14 ianuarie 2016, 14.01.2016, emisiunea de joi

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar