Pagina principala » 2015 » Octombrie » 16 » Pro Tv » Vocea României 16 Octombrie 2015 Online
02:25:31
Vocea României 16 Octombrie 2015 Online
Vă invităm să vizionați Episodul 5 din Sezonul 5 a emisiunii Vocea României de Vineri, 16 Octombrie 2015, difuzat începând cu ora 20:30 pe ProTV. Tudor Chirilă, Loredana, Smiley și Marius Moga sunt pregătiți pentru a cincea probă de audiții pe nevăzute. Aceștia doresc să găsească cele mai bune voci pentru a le forma în speranța de a câștiga titlul de Vocea României. Această ediție va fi plină de surprize plăcute, momente memorabile și voci excepționale. Concurenții vin pregătiți să-și înfrunte emoțiile și să dea ce e mai bun din ei pe scenă. Antrenorii sunt pregătiți să recruteze cele mai bune și cele mai potrivite voci pentru echipele lor. În spatele unei apariții diafane și timide se ascunde o voce puternică și încrezatoare. Un alt concurent vine cu o prezență exotică pe scenă care ne va surprinde cu siguranță.
Voci puternice, unele cu tupeu, altele mai cu timiditate ne vor încânta auzurile. Alții se dezlănțuiesc pe scenă și simt fiecare notă ce le iese din gură, iar alții pășesc în platou mai cu frică și timiditate însă cu o voce care denotă siguranță. Astăzi, 16.10.2015, toți acești concurenți interpretează fel și fel de melodii care, bineînțeles, le avantajează calitățile vocale, încearcă să întoarcă scaunele antrenorilor.
În lupta spre marele trofeu Vocea României și a marelui premiu de 100.000 de euro, concurenții dau ce au mai bun din ei. Cea de-a cincea ediție a showului Vocea Romaniei vă promite voci impresionante și momente memorabile.
Așadar, urmăriți Sezonul 5 Episodul 5 a emisiunii Vocea României de astazi, 16 Octombrie 2015 numai la ProTV !Categorie: Pro Tv | Adăugat de: admin4 | Tag-uri: vocea romaniei 16 octombrie 2015, Vocea romaniei sezonul 5 episodul 5

Anunt: Pentru orice fel de problema va rugam sa ne lasati un comentariu mai jos, astfel ne este mult mai usor sa identificam o eventuala problema. In cel mai scurt timp va vom da un raspuns. Multumim !


Total comentarii : 0
avatar
Copyright MyCorp © 2017 Site-ul Tv-PLay.ro va pune la dispozitie ultimele noutati din lumea divertismentului. Informatii si Contact - DMCA Sursa FOTO: Facebook.Com - Sursa VIDEO: Youtube.com si Dailymotion.com