Pagina principala » 2016 » Octombrie » 20 » Next Star » Next Star 20 Octombrie 2016 Sezonul 7 Episodul 6
16:29:17
Next Star 20 Octombrie 2016 Sezonul 7 Episodul 6
Urmariti o noua editie din noul sezon Next Star de Joi, 20 Octombrie 2016 in cel de-a 7 lea sezon de la ora 20:30 pe Antena 1. Episodul 6 aduce cei mai frumosi si talentati copii, juratii Pepe, CRBL, Dorian Popa si Alina Eremia sunt pregatit sa-i aleaga pe cei mai buni copii.

Asadar in aceasta seara la Next Star, pe langa faptul ca vom avea parte de copii talentati, vom asista la spectacole de muzica si dans, gimnastica, sporturi urbane dar si momente spectaculoase. Va mai aduceti aminte de Golden Star ? Ei bine in aceasta seara acesta va fi oferit de unul din jurati iar concurentul respectiv va merge direct in marea finala, descoperiti cine l-a impresionat atat de tare pe jurat in aceasta seara. Si tot in aceasta seara ii vom vedea pe scena Next Star pe Just Us, niste copii extrem de talentati in ciuda faptului ca nici nu aud dar nici nu vorbesc. Vom vedea si patru feti?e de patru ?i cinci ani care vor face o demonstra?ie de gimnastica ritmica si va starni hohote de ras printre jurati. Asadar descoperiti cine va fi marele invingator al serii si cine este cel care merge mai departe.

Va fi spectacol, vom vedea pe scena, viitoare staruri internationale, cei mai talentati copii deschid o noua editie din, sezonul 7 Next Star Episodul 6 - 20 Octombrie 2016, emisiunea incepe la ora 20:30 si poate fi urmarita pe Antena 1. Nu pierdeti premiera micilor talentati !


Categorie: Next Star | Tag-uri: 20 Octombrie 2016, Episodul 6, sezonul 7, NEXT STAR

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar