close
Acasă » 2018 » Iulie » 7 » Next Star 7 Iulie 2018 Sezonul 9 Episodul 4 HD
Next Star 7 Iulie 2018 Sezonul 9 Episodul 4 HD
2018-07-07 - 16:10:21
Va invitam sa urmariti continuarea noului sezon dedicat copiilor, Next Star continua cu Sezonul 9 Episodul 4, in aceasta seara, 7 Iulie 2018 de la ora 30:00 doar pe Antena 1. In aceasta seara debuteaza premiera noului sezon in care niste copii minunati ne vor face seara mai frumoasa prin talentul lor incredibil, in aceasta seara, emotiile vor veni atat din partea copiilor dar si din partea celor 3 jurati, Lidia Buble, Pepe, si Dorian Popa, care vor juriza momentele incredibile ale celor veniti pe scena Next Star, fiind nevoiti sa ia niste decizii importante.

Asadar in aceasta seara are loc Sezonul 9 Episodul 4 din cadrul spectacolului Next Star, cum spuneam, juriul este format din Lidia Buble, Pepe, si Dorian Popa. Pepe este veteran, el facand parte din juriul emisiunii inca de la prima editie. Nici Dorian Popa nu este mai prejos, fiindca pentru el este a patra oara cand va puncta talentele pustilor. Serban Copot este, de data aceasta, ajutorul lui Dan Negru, fiindca el se ocupa de copii inainte si dupa show. In aceasta seara vom fi martori mai multor momente emotionante, dar de aceasta data vor fi si numere hazlii, saptamana trecuta, pentru prima data pe scena Next Star un un copil va sustine un numar de roast, avand ca subiect juratii din fata sa, dar si prezentatorul show-ului, pe seama carora va face glume spre amuzamentul publicului. Tot astazi o vom cunoaste si pe Irina in varsta de 13 ani, o fetita frumoasa cu o poveste impresionanta. Are la activ peste 50 de expozitii de pictura, prima dintre ele la varsta de trei ani. De altfel, sambata, la “Next Star”, Irina va realiza in fata juratilor Lidia Buble, Pepe si Dorian Popa o pictura mai speciala, cu culori fluorescente. Tot saptamana trecuta, Anastasia Ciobanu a castigat prima editie Next Star. Dar mai multe aflam odata cu al 3 lea episod din noul sezon Next Star din aceasta seara.

Asadar va fi o competitie foarte dura, Sezonul 9 Episodul 4 Next Star ne va oferi o seara de neuitat, vom vedea numere spectaculoase, din toate categoriile. Sezonul 9 aduce momente spectaculoase iar primul episod al emisiunii Next Star are loc chiar in aceasta seara din 7 Iulie 2018 de la ora 30:00 doar pe Antena 1. Nu pierdeti un nou sezon de pomina. Sursa: a1.ro

Categorie: Next Star | | Tag-uri: Next Star, 7 Iulie 2018, Sezonul 9, Episodul 4 Adaugat: 2019-02-21
Total comentarii : 0
avatar