close
Acasă » 2017 » Octombrie » 12 » Nunta cu scantei din 12 Octombrie 2017 HD
10:38:18
Nunta cu scantei din 12 Octombrie 2017 HD
Astazi este o zi mare pentru Radu Valahu, se anunta multe scantei, va invitam sa urmariti a 4 a editie din aceasta saptamana, a emisiunii Nunta cu scantei de Joi, 12 Octombrie 2017 de la ora 14:00 pe antena 1. In aceasta saptamana un alt cuplu va trece prin foc pana la nunta mult dorita, si nu e orice cuplu, marele Radu Valahu se insoara cu frumoasa lui iubita, au de trecut printr-o saptamana intensa si plina cu scantei. Cele mai iubite mirese se intorc in cadrul emisiunii Nunta cu scantei, o emisiune prezentata de bloggerita Ana Morodanv, de Luni si pana Vineri, va trebui sa organizeze nunta perfecta.

Asadar in aceasta dupa-amiaza a 4 a editie a saptamanii Nunta cu scantei, astazi asistam la nunta celor doi indragostiti. Au avut la dispozitie 3 zile dar nimic de spus, deoarece cele doua soacre ar fi trebuit sa se ocupe de intregul eveniment, astazi le vom cunoaste povestea de dragoste, si vom fi martori unei nunti de vis sau nu, daca vor fi scantei la nunta lor, ramane sa aflam, vor avea parte de o saptamana de foc, vom fi martori unor intamplari extrem de frumoase si de emotionante. Publicul va fi cel care se va delecta de situatia celor doi miri. Daca, intr-un final, cei doi miri, vor avea parte de o nunta de vis sau de cosmarul vietii lor, ramane sa aflam chiar in aceasta dupa-amiaza de la ora 14:00. Un mare ajutor vine si din partea lui Raymond si a Constantinei, cei doi o vor ajuta in fiecare zi pe Ana Morodanv.

Asadar nu pierdeti emisiunea Nunta cu scantei de astazi, 12 Octombrie 2017 de la ora 14:00 pe antena 1. O emisiunea unde un cuplu are la dispozitie o singura saptamana sa se casatoreasca, insa problema vine atunci cand cei doi nu vor avea nici un cuvant de spus, o nunta organizata de soacrele concurentilor. Deci nu pierdeti in aceasta dupa-amiaza o emisiune nebuna, o emisiune prezentata de Ana Morodanv. O noua editie din sezonul 2 are loc in aceasta dupa-amiaza de Joi, 12.10.2017 de la ora 14:00 doar pe antena 1. Sursa: a1.ro
Categorie: Nunta cu scantei |
Total comentarii : 0
avatar