close
Acasă » 2019 » Mai » 27 » Pe bune din 27 Mai 2019 Sezon Nou HD
Pe bune din 27 Mai 2019 Sezon Nou HD
2019-05-27 - 17:00:17
Va invitam sa urmariti o noua editie din noul sezon al emisiunii Pe Bune, in aceasta seara ne vom distra Pe bune?!, Andi Moisescu, Cosmin Natanticu, Costi Dita, aduc in premiera un nou show de tip quiz iar in aceasta seara de Luni, astazi, 27 Mai 2019 cei 3 vor face show de zile mari, Andi Moisescu prezentator, iar Costi si Cosmin vor fi capitani. Cum va decurge show-ul aflam chiar in aceasta seara de la ora 22:30 pe Protv.

Asadar emisiunea vine sa ne faca seara mai frumoasa. Show-ul Pe bune?!, este prezentat de Andi Moisescu care are alaturi doi capitani de echipa ce vor face senzatie in fiecare seara, Costi Dita si Cosmin Natanticu vor conduce cele doua echipe, care vor incerca sa gaseasca raspunsuri pe bune la cele mai traznite intrebari, insa in aceasta seara alti doi invitati vor incerca sa raspunda cat mai corect. Carismatici si amuzanti, Costi si Cosmin sunt pregatiti sa faca echipa, au o chimie foarte buna, insa vor fi si rivali, luptand cu toate armele pentru suprematie si pentru a da cele mai bune raspunsuri unor intrebari la care nu multi s-ar fi gandit vreodata. Competitia va fi apriga, insa totul se va desfasura intr-o nota extrem de amuzanta si imprevizibila totodata. Costi Dita si Cosmin Natanticu vor fi responsabili de buna dispozitie din fiecare editie a emisiunii, impreuna cu vedetele pe care le vor avea alaturi de ei in echipe, dar si de sustinatorii acestora, care vor fi implicati activ in joc.

Noua emisiune incepe in aceasta seara de Luni, 27 Mai 2019 de la ora 22:30 doar pe Protv. Asadar nu ratati show-ul Pe bune?!, ne vom distra si vom afla o multime de raspunsuri la intrebari capcana, sa inceapa distractia, nu pierdeti asadar un show de zile mari. Invitatii din aceasta seara sunt: Micutzu (Cosmin Nedelcu) si Anna Lesko. Sursa: protv.ro

Categorie: Pe bune?! | | Tag-uri: Pe bune 27 Mai 2019 Adaugat: 2019-06-18