Pagina principala » 2016 » August » 5 » Plasa de stele » Plasa de Stele din 05 August 2016 Episodul 5
07:57:52
Plasa de Stele din 05 August 2016 Episodul 5
Nu ratati emisiunea Plasa de Stele Episodul 5 din 05 August 2016, difuzaa de la ora 20:30. Dan Negru va prezinta show-ul cu cele mai tari farse, acolo unde vedetele au sansa sa se "razbune". Pentru ca totul sa fie un concurs, cea mai buna farsa va fi premiata chiar de catre juratii Lidia Buble, Dorian Popa si Catalin Bordea. Cei 3 vor acorda trofeul "Negrul de aur" pentru cel care a jucat rolul cel ai bine si pentru cea mai buna gluma. Astazi, Vladimir Draghia si Catalin Morosanu vor avea ocazia sa ii faca o farsa chiar Crudutei. De cealtala parte, echipa adversa formata de Marcel Pavel si Cornela Rednic au ocazia sa le sperie pe Mioara Velicu si Gina.

Tot in Editia 5 veti vedea cum Daniela Crudu nu este singura pacalita in aceasta farsa, ci chiar shi autorii acestor glume vor cadea in plasa. Se pare ca Morosanu si Draghia au avut parte de momentul vietii lor, fara ca macar sa puna la cale acest lucru. Aflati cum este posibil chiar astazi.

Nu pierdeti filmul de groaza pe care Mioara Velicu si Gina il vor trai pe pielea lor in farsa celor doua vedete. Asadar, nu pierdeti emisiunea Plasa de Stele Episodul 5 din 5 August 2016, difuzata de la ora 20:30 pe Antena 1.Categorie: Plasa de stele | Tag-uri: Episodul 5, 05 August 2016, editia 5, plasa de stele

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 2
avatar
0 Spam
1
Daca nu dati emeisiunile nu mai pe puneti ce naiba faceti
avatar
0
2
Ne cerem scuze pentru aceasta emisiune, Am incercat in nenumarate randuri sa o incarcam insa nu reusim. Speram ca in cel mai scurt timp sa fie disponibila.
avatar