Pagina principala » 2016 » August » 19 » Plasa de stele » Plasa de Stele din 19 August 2016 Episodul 6
02:34:51
Plasa de Stele din 19 August 2016 Episodul 6
Nu ratati emisiunea Plasa de Stele Episodul 6 de Vineri, 19 August 2016, difuzata de la ora 20:30. Show-ul plin de farse vine cu o noua editie, acolo unde vor participa noi oameni. Andreea Radulescu, Fuego si Alina Eremia isi doresc sa afle adevarul despre ceea ce cred fanii despre ei. Astfel, cei trei s-au deghizat si vor merge in cautarea de pareri din partea celor care ii sustin sau nu. Vedeti ce lovitura primesc si cine cade in plasa de fapt, ei sau publicul. Cat despre Iuliana Tudor, aceasta se aliaza cu Stefan Cigu, stoul artistei de muzica populara, pentru a-i pregati acesteia o farsa pe cinste. Vedeti cum a cazut in plasa chiar Matilda Pascal - Cojocarita.

Tot in Editia 6, va asteapta momente interesante, mai ales ca Matilda are parte de aceasta faras chiar in casa ei de vacanta, acolo unde va cunoaste cu adevarat furia. Nu ratati reactiile acestora si vedeti cine va primi trofeul "Negrul de aur", dat de catre juriu.

Publicul va decide cine a cazut in plasa, dar si cine a reusit sa se prefaca cel mai bine. Vizioanti acest show pentru a urmari totul. Asadar, nu ratati emisiunea Plasa de Stele din 6 August 2016, episodul 6 difuzat de la ora 20:30 pe antena 1.Categorie: Plasa de stele | Tag-uri: alina eremia, 19 August 2016, Episodul 6, plasa de stele, Fuego

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar