Pagina principala » 2016 » Iulie » 22 » Plasa de stele » Plasa de Stele din 22 Iulie 2016 Episodul 3
02:37:52
Plasa de Stele din 22 Iulie 2016 Episodul 3
Nu ratati emisiunea Plasa de Stele - Razbunarea Vedetelor Episodul 3 de Vineri, 22 Iulie 2016, disponibila de la ora 20:30. In aceasta seara, Andrei Duban si Aurelian Temisan se tin de farse, iar cei care cad in plasa sunt chiar Serban Copot si Nico. Cei 4 se afla intr-o excursie, iar Andrei si Aurelian ii vor surprinde cu limbile cunoscute pe care le stiu, intr-o vacanta exotica. Vedeti prin ce peripetii trec Serban si Anca, dar si cum pun vedetele la cale totul. Anca Turcasiu si Andrei Aradits ii vor chema acasa la ei pe doi oameni sa ii ajute la carat mobila. Astfel, Anca si Andrei sunt casatoriti in acest episod al show-ului, iar cei doi oameni obisnuiti cad in plasa lor, dupa ce trec prin mai multe evenimente neasteptate. Care este reactia lor si la ce ii supun cei doi, vom vedea.

Tot in Editia 3, vedetele se razbuna cumplit pe alte vedete, dar si pe oameni obisnuiti. Urmariti fazele pe care le-au pregatit cei 4 farsori pentru tintele lor. Lidia Buble, Dorian Popa si Catalin Bordea sunt juratii care vor acorda si de aceasta data trofeul "Negrul de aur", pentru cea mai buna farsa si cel mai bun actor.

Urmariti un show pe cinste unde vedetele pica in plasa altor vedete. Razbunarea isi spune cuvantul, insa ce se intampla pana la final, ramane sa aflam in aceasta seara. Asadar, nu ratati emisiunea Plasa de Stele Episodul 3 din 22 Iulie 2016, disponibila de la ora 20:30 pe Antena 1.Categorie: Plasa de stele | Tag-uri: Episodul 3, 22 Iulie 2016, plasa de stele, anca turcasiu si andrei

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar