Pagina principala » 2016 » August » 26 » Plasa de stele » Plasa de Stele din 26 August 2016 Episodul 7
00:24:50
Plasa de Stele din 26 August 2016 Episodul 7
In aceasta seara 26 August 2016, Plasa de Stele Episodul 7 este disponibil de la ora 20:30. Editia 7 va surprinde cu multe evenimente, mai ales ca acest format de show, prezentat de Dan Negru, este dedicat glumelor si farselor pe cinste. Atat vedetele cat si oamenii simpli cad in plasa celor care au indraznit sa faca gluma. In Episodul 7 veti vedea ce vedete vor fi in platou sa faca farse pe cinste, pentru a primi la final din partea juriuliu trofeul "Negrul de aur", dar si sa se distreze facandu-i pe altii sa cada in plasa lor. Cine va vedea stele de aceasta data, dar si cine sunt autorii celor mai tari farse ale serii, ramane sa aflam in aceasta seara pe Antena 1.

Tot la Plasa de Stele Ep 7, Dorian Popa, Catalin Bordea si Lidia Buble vor avea parte de o seara pe cinste cu multe evenimente neasteptate. Juratii vor acorda note, dar pana atunci se vor distra pe cinste, pe cand cei cazuti in plasa vor fi surprinsi de ceea ce li s-a intamplat.

Cele mai bune farse, cele mai bune glume le urmariti pe Antena 1 cu Dan Negru. Formatul acesta de show, le pune in dificultate pe vedetele care cad in plasa, insa se bucura cele care fac farsa. Asadar, nu ratati cea mai buna farsa premiata in aceasta seara la Plasa de stele 26 August 2016, disponibila de la ora 20:30, Episodul 7 de pe Antena 1.
Partea 2
Categorie: Plasa de stele | Tag-uri: Episodul 7, 26 August 2016, plasa de stele

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar