Pagina principala » 2016 » Decembrie » 6 » Poftiti pe la noi » Poftiti la munca Episodul 4 din 6 Decembrie 2016 HD
21:19:09
Poftiti la munca Episodul 4 din 6 Decembrie 2016 HD
Urmareste un nou episod din Poftiti pe la noi, unde nea Marin vine cu un format nou, Poftiti la munca Episodul 4 in aceasta seara de Marti, 6 Decembrie 2016 de la 20:30. Daca va asteptati ca Nea Marin sa se schimbe, atunci va inselati, s-a schimbat doar formatul emisiunii, Marin invita vedete noi la munca, asadar de la ora 20:30 urmariti al 4 lea episod din noul sezon Poftiti la munca, doar pe Antena 1.

In aceasta seara la Poftiti la Munca episodul 4, continuam cu nebuniile, trebuie sa recunoastem ca editia trecuta a fost una dementiala, vedetele au si muncit pe branci dar s-au si distrat. Episodul 4 este o continuare a episodului 3, asadar ii poftim pe Nicolai Tand, Diana Munteanu, Lavinia Parva si Romica Tociu. La 6 dimineata, "nebunu" cum i se spune mai nou lu' Nea Marin, da trezirea vedetelor in stilul propriu, din nou o zi de munca pentru vedete dar si o zi memorabila pentru noi, singura noastra misiune ca telespectatori este sa ne distram iar a lor sa reuseasca sa-l suporte pe Nea Marin. Frumusetea locului îi face pe acestia sa uite din când în când de sarcinile grele si sa se bucure de faptul ca se afla la Colibita, judetul Bistrita Nasaud, un loc cu adevarat special, renumit pentru cel mai pur aer din tara si pentru peisajul de poveste. Astazi vedetele vor perge intr-un peisaj mirific, unde se afla si o stana de oi, pe vedete le asteapta o aventura grea.

Asadar nu pierdeti premiera unui nou episod din Poftiti pe la noi, Poftiti la munca episodul 4 din 6 Decembrie 2016, ce se difuzeaza in aceasta seara de la ora 20:30 pe Antena 1. Va fi o seara nebuna si plina de peripetii, Nea Marin, Liviu Varciu si tanti Mita ii vor ghida pe vedetele din aceasta seara. Sa inceapa noul sezon Poftiti la munca.


Categorie: Poftiti pe la noi | Tag-uri: episodul 4, 6 Decembrie 2016 HD, Poftiti la Munca

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 4
avatar
0 Spam
1
720p de ce nu incarcati
avatar
0
2
In curand incarcam 1080 ..
avatar
0 Spam
3
am vazut 1080p de mam rupt
avatar
0
4
M-am exprimat gresit, in curand undeva pe la inceputul anului urmator vom incarca emisiunile la 1080p
avatar