Pagina principala » 2016 » Decembrie » 19 » Poftiti pe la noi » Poftiti la munca Episodul 7 din 19 Decembrie 2016 HD
21:03:41
Poftiti la munca Episodul 7 din 19 Decembrie 2016 HD
Urmareste un nou episod din Poftiti pe la noi, unde nea Marin vine cu un format nou, Poftiti la munca Episodul 7 in aceasta seara de Luni, 19 Decembrie 2016 de la 20:30. Daca va asteptati ca Nea Marin sa se schimbe, atunci va inselati, s-a schimbat doar formatul emisiunii, Marin invita vedete noi la munca, asadar de la ora 20:30 urmariti al 7 lea episod din noul sezon Poftiti la munca, doar pe Antena 1.

In aceasta seara la Poftiti la Munca episodul 7, vedetele ce vor face echipa cu Nea Marin si Liviu Varciu sunt altele, mai exact: Mihai Mitoseru, surorile Cheeky Girls adica Monica si Gabriela si Augustin Viziru, vedetele vor avea o aventura foarte mare la Pietroasele in judetul Buzau, intr-o aventura bronzanta de varaticul soare ce i-au purtat la podgodia Vasilescu, aici vedete au o misiune grea, foarte multa treaba, acums a vedem si cine se tine de ea, singura noastra misiune ca telespectatori este sa ne distram iar a lor sa reuseasca sa-l suporte pe Nea Marin. Astazi vedetele vor trebui sa castige niste probe destul de interesante pentru a sta departe de munca, cine va reusi sa castige aflam in aceasta seara de la 20:30. Tot in aceasta seara, Nea Marin este sarbatorit la cinci dimineata.

Asadar nu pierdeti premiera unui nou episod din Poftiti pe la noi, Poftiti la munca episodul 7 din 19 Decembrie 2016, ce se difuzeaza in aceasta seara de la ora 20:30 pe Antena 1. Va fi o seara nebuna si plina de peripetii, Nea Marin, Liviu Varciu si tanti Mita ii vor ghida pe vedetele din aceasta seara. Sa inceapa noul sezon Poftiti la munca.


Categorie: Poftiti pe la noi | Tag-uri: Episodul 7, Poftiti la Munca, 19 Decembrie 2016 HD

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar