close
Acasă » 2018 » Iulie » 8 » Poftiti pe la noi Episodul 1 din 8 Iulie 2018 HD
Poftiti pe la noi Episodul 1 din 8 Iulie 2018 HD
2018-07-08 - 17:01:44
Va invitam sa urmariti noul sezon Poftiti pe la noi Poftiti la Nea Marin ce are premiera in aceasta Duminica 8 Iulie 2018. In primul episod din noul sezon al emisiunii avem parte de o aventura interesanta. In fiecare saptamana se da cate o batalie acerba intre Nea Marin si cealalta echipa formata din Liviu Varciu si Andrei Steganescu. Acestia se lupta alaturi de 4 vedete invitate in fiecare saptamana, iar echipa care castiga cei mai multi bani este declarata castigatoare. Sezonul Poftiti pe la noi din acest an are loc pe litoralul romanesc si ne garanteaza distractia in fiecare seara de la ora 20:00 doar pe Antena 1.

Asadar batalia se da chiar in aceasta Duminica, in cadrul primului episod din Poftiti pe la noi Poftiti la Nea Marin. Haideti sa aflam si care sunt regulile emisiunii in noul sezon Poftiti pe la noi. Nea Marin administreaza un restaurant cu terasa pe malul marii. In fiecare saptamana, patru vedete sunt invitate pentru a-l ajuta cu toate treburile necesare intr-o astfel de afacere. De partea cealalta, Liviu si Andrei si-au deschis si ei o terasa, chiar in fata casei de pe ponton, casa in care si locuiesc in aceasta perioada. In fiecare editie castiga echipa care reuseste sa depaseasca chiar si cu un leu suma investita. Orgoliul celor trei si dorinta de a castiga ii va face sa recurga la tot felul de strategii pentru a-si dezvolta business-ul si pentru a atrage clienti. Va dati seama ca vor iesi scantei intre cele doua tabere rivale, iar noi ne vom bucura de show-ul Poftiti pe la noi chiar in aceasta seara incepand cu ora 20:00.

Noul sezon Poftiti pe la noi, Poftiti la Nea Marin ne garanteaza o buna dispozitie odata cu inceperea noului sezon, un sezon asteptat de toata lumea. Episodul 1 din Poftiti pe la noi se difuzeaza in aceasta Duminica, 8 Iulie 2018 de la ora 20:00 pe antena 1. Nu pierdeti premiera primului episod. Sursa: a1.roCategorie: Poftiti pe la noi | | Tag-uri: Poftiti pe la noi, Episodul 1, 8 Iulie 2018 Adaugat: 2018-09-21
Total comentarii : 0
avatar