close
Acasă » 2019 » Septembrie » 10 » Profu Episodul 1 din 10 Septembrie 2019 HD
Profu Episodul 1 din 10 Septembrie 2019 HD
2019-09-10 - 19:03:24
Imediat dupa Las Fierbinti urmeaza un serial cel putin la fel de interesant, un serial de la care avem ce invata cu totii. Este vorba despre serialul Profu, pe nume Misu, singurul profesor de sport, fizica si chimie din Bucuresti. Primul episod incepe cu o ora de fizica plictisitoare insa in cateva minute proful gaseste o solutie sa acapareze ora cu energia cinetica, acesta se arunca practic de pe geamul clasei pe o trambulina, astfel elevii au vazut pe viu cum e cu energia cinetica. Pe parcursul serialului, Misu va fi pus in dificultate de elevi, dar profu stie ca are sarcina sa-i aduca pe toti pe calea scolii, sa le fie prieten si sa-i ajute sa deosebeasca binele de rau.

Va fi o misiune interesanta pentru profesor, deoarece unii elevi sunt energici si dornici de aventura, extrovertiti, cu framanatari si iluzii, altii introvertiti si cu probleme acasa, elevii vor fi liantul de care va avea nevoie Misu pentru a-si arata abilitatile de profesor.

Iar astazi avem premiera noului sezon Profu Episodul 1 din 10 Septembrie 2019 de la ora 21:30 pe Protv.
Prin atitudinea sa total diferita fata de orice profesor din liceu, Misu castiga respectul elevilor sai rebeli. Prin metode mai putin conventionale, el ii va apropia de studiu, dar le va fi si suport in problemele cu care acestia se confrunta: dependenta de substante interzise, discriminare, bullying sau sarcini nedorite.

In noul serial este vorba despre un profesor nonconformist depaseste rutina de predare si isi pune astfel amprenta pe educatia elevilor lui dintr-o clasa cu probleme. Provocarile cu care acestia se confrunta sunt reprezentate de problemele intregii generatii de adolescenti din zilele noastre, iar Profu` (Mihu) le va aborda intr-o maniera comica.

Tot in primul episod profu ajunge cu unul din elevi la spital, acesta accidentandu-se la ora lui de sport, acolo parintii au venit in fuga ingrijorati ca a patit ceva grav. Totul a fost bine cu elevul, insa acesta afla din cauza profului ca a fost adoptat la varsta de doi ani, o intreaga peripetie se intampla pe tot parcursul serialului iar acesta nu trebuie ratat.

In timp ce toti ceilalti profesori si-au pierdut speranta ca cineva ar putea imbunatati performanta elevilor dintr-o anumita clasa, personajul Mihai Iacob (Misu), un profesor de chimie fizica si sport accepta provocarea. Prin metode neconventionale, el va incerca sa-i apropie pe liceeni de studiu, dar le va fi si sprijin in problemele cu care acestia se confrunta cel mai des: sarcini nedorite, dependenta de substante interzise, bullying, discriminare. Asa ca in aceasta seara vedem premiera primului episod imediat dupa serialul de comedie Las Fierbinti. Nu pierdeti Serialul Profu Episodul 1 din 10 Septembrie 2019 de la ora 21:30 pe Protv. (sursa: protv.ro - protvplus.ro)
PUBLICITATE


Categorie: Profu | | Tag-uri: | Evaluare: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar