Pagina principala » 2016 » Decembrie » 31 » Antena 1 » Revelionul Starurilor 2017 cu Dan Negru HD
17:34:45
Revelionul Starurilor 2017 cu Dan Negru HD
Iata-ne in ultima seara din anul 2016, intram rapid in anul 2017 cu Dan Negru in cea mai urmarita emisiune de sfarsit de an. Revelionul Starurilor 2017 aduce in aceasta seara zeci de vedete si voie buna, spectacol dar si transformari impresionante ca in fiecare an. De la ora 22:15 doar pe antena 1 incepe Revelionul Starurilor cu Dan Negru.

Asadar in aceasta seara Dan Negru aduce al 17 lea Revelion la antena 1, seara va incepe cu vedete transformate in diverse personalitati dar si cu o gradena de vedete ce se vor imparti in doua tabere. In ultima seara din acest an vedetele invitate la Revelionul Antenei 1 sunt: Cornelia si Lupu Rednic, Viorica si Ionita din Clejani, Pepe, Liviu Vârciu, Maria Cârneci, Horia Brenciu, Alex Velea, Alina Eremia, Lidia Buble, Serban Copot, nea Marin, Daniela Condurache, George, Dorian Popa, Ruby, Monica Davidescu, Diana Munteanu, Marius Florea Vizante, Eugen Cristea, Nicoleta Nuca, Nico, Radu Vâlcan, Cornel Borza, Amna, iar acestea sunt doar o parte din cei invitati. Tot in aceasta seara si telespectatorii pot castiga premii, in fata dvs. dar si in fata celor doua tabere, vor veni vedete mascate, puteti pune chiar dvs. pariuri pentru fiecare masca, daca va miscati rapid si raspundeti corect veti fi premiati cu premii substantiale. Va fi o seara lunga, cu totii vom da drumul sampaniei si a focurilor de artificii la fix 00:00 din 2017.

Sa speram ca noul an va fi unul mult mai fericit pentru toata lumea iar in aceasta seara va propunem sa uitati pentru un moment de tot si sa va distrati in cadrul emisiunii Revelionul Starurilor ce are loc in seara din 31 Decembrie 2016-2017 de la ora 22:15 doar pe Antena 1.Categorie: Antena 1 | Tag-uri: Dan Negru, revelion 2017, 31 Decembrie 2016, revelionul starurilor

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar