close
Acasă » 2019 » Septembrie » 11 » Sacrificiul Episodul 1 din 11 Septembrie 2019 PREMIERA
Sacrificiul Episodul 1 din 11 Septembrie 2019 PREMIERA
2019-09-11 - 13:57:47
In aceasta seara are loc premiera celui mai asteptat serial de pe antena 1. Sacrificiul este un serial in care foarte multa lume sau cupluri se port regasi deoarece multe din momentele serialului sunt inspirate din viata reala. Serialul va intercala trei povesti extraordinare, a trei familii ce traiesc in medii diferite. Fosti actori ai serialului Fructul Oprit dar si nume noi vor face parte din acest proiect. Un proiect extraordinar de mare in care Ruxandra Ion si Dream Film Production dupa scenariul semnat de Radu Grigore si Simona Macovei si-au pus toate bazele. Serialul Sacrificiul Episodul 1 incepe in aceasta seara din 11 Septembrie 2019 de la ora 20:00 pe antena 1. Acesta va fi difuzat in zilele de Miercuri si Joi, asa ca nu pierdeti serialul asteptat de toata lumea.

Sacrificiul Episodul 1Din serial fac parte cei mai buni actori, actori care i-am cunoscut dar si actori care urmeaza sa-i cunoastem mai bine. Maia Morgenstern, Adriana Trandafir, Ana Ciontea, Viginia Rogin, Marian Ralea, Claudiu Istodor, Mihai Sandu Gruia, Bogdan Stanoevici, Cristi Iacob, Denis Hanganu, Oana Carmaciu, Ioana Blaj, Mihai Cãlin, Cristina Ciobanasu, Oana Zavoranu, Vlad Gherman, Doinita Oancea, Ana Cretu, Daniel Nutã, Alexandru Ion, Michaela Prosan, Cosmina Dobrotã, Andrei Barbu, Alina Florescu, Dorian Popa, Gabi Ciocan, Emi Baroc, Conrad Merincoffer, Julia Marcan si Tudor Rosu fac parte din super productia Sacrificiul.

REZUMAT:
„In noul serial va fi vorba despre povestea a trei familii din medii sociale diferite care vor interactiona intr-un mod total neasteptat. Fiecare familie are la randul ei trei copii, respectand ideea cifrei magice trei. Am inceput sa lucram pentru acest proiect din luna octombrie a anului trecut, ne-am propus sã cream un proiect 100% original. Procesul de creatie a pornit pentru noi in doua modalitati, adunand cateva povesti care sa prinda viata in serial. Ne-am dorit sa avem un filon puternic de comedie care sa fie prezent in fiecare episod, bineinteles asta nu inseamna ca vom ignora partea de drama, ori povestile de iubire, acestea fiind de fapt cele care ajung la sufletul publicului. O alta dorinta a fost sa avem personaje memorabile despre care oamenii sa vorbeasca acasa, pe strada, ori la munca, personaje pe care lumea sa le citeze. In luna decembrie a anului trecut am facut casting-ul, iar pentru episodul pilot am inceput sa scriem in primele luni ale lui 2019. Intr-un final au urmat repetitiile intense si grele pentru ca fiecare actor a trebuit sa intre in pielea personajului si sa devina, practic, o familie. Avand in centru trei familii mari, fiecare actor a trebuit sa se familiarizeze si sa inchege relatii apropiate”, a declarat Radu Grigore, scenarist al serialului.

Primul episod al serialului ne va arata mai multe despre ce vrea sa ne transmita acest serial. Asa ca diseara va asteptam sa urmariti Sacrificiul Episodul 1 din 11 Septembrie 2019 incepand cu ora 20:00 pe Antena 1. Nu ratati premiera unui super serial. Sursa: radardemedia.ro - a1.roCategorie: Sacrificiul | | Tag-uri: | Evaluare: 0.0/0
Total comentarii : 1
avatar
1 CLAUDIA ENACHE • 23:38:38, 2019-09-16
Tot episodul 2?
avatar