Pagina principala » 2016 » August » 17 » Antena 1 » Splash! Vedete la apa din 17 August 2016 Episodul 4
02:13:25
Splash! Vedete la apa din 17 August 2016 Episodul 4
Nu ratati o seara pe cinste cu Splash! Vedete la apa Episodul 4 de Miercuri, 17 August 2016, difuzata de la ora 20:30. Show-ul de pe Antean 1 va surprinde cu multe momente spectaculoase. Vedetele vin aici sa surprinda publicul cu salturi incredibile in apa, insa pentru a face acest lucru, acestia au trebuit sa treaca prin mai multe incercari. Unele vedete nu stiau nici sa inoate, insa la final au reusit sa surprinda cu multa tarie si curaj. Vedeti ce vedeta nu a mai vrut sa sara in apa, dar si cine reuseste sa treaca mai departe. Pepe le este alaturi tuturor concurentilor, insa nu singur, ci insotit de catre Bianca Dragusanu si Roxana Ionescu.

Tot in Sezonul 2 Episodul 4, veti vedea ce decizie iau juratii asupra salturilor facute de vedete. Ozana Barabancea, Cosmin Selesi si Catalin Preda sunt cei care vor jurija acest show incredibil, iar pe platoul show-ului sunt mai multe vedete dornice sa isi depaseasca frica de apa.

Nu ratati o seara pe cinste cu multe momente interesante si vedeti ce se mai intampla in spatele camerelor. Aflati cine a castigat aceasta editie si urmariti emisiunea Splash! Vedete la apa din 17 August 2016, Episodul 4 difuzat de la ora 20:30 pe Antena 1.Categorie: Antena 1 | Tag-uri: episodul 4, 17 August 2016, splash sezonul 2, splash vedete la apa

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar