Pagina principala » 2016 » August » 24 » Antena 1 » Splash! Vedete la apa din 24 August 2016 Semifinala
09:13:10
Splash! Vedete la apa din 24 August 2016 Semifinala
Semifinala Splash! Vedete la Apa a Sezonului 2 din 24 August 2016, este difuzata in aceasta seara de la ora 20:30. In Episodul 7 veti avea parte de o seara minunata, alaturi de cele mai ravnite 8 vedete, care vor face salturi indraznete in aceasta seara. Semifinalistii sunt Ionut Atodiresei, luptatorul care incearca sa ajunga pana in Marea Finala cu un salt spectaculos, asa cum ne-a obisnuit pana acum, Radu Valahu, Iulian Barbu si fetele luptatoarea, Ana Maria, Andreea Tonciu, Andreea Bercu, Natalia Mateut si Vica. Cei 8 se vor confrunta in aceasta seara individual, cu un spectacol pe cinste in apa.

Tot in Episodul 7, veti urmari momentele din spatele scenei, acolo unde vedetele au trecut prin nenumarate intamplari incredibile, pana sa ajunga la un salt frumos. Insa, intamplarea face ca in aceasta seara o vedeta va ajunge la spital, luata de ambulanta.

Aflati ce s-a intamplat si pana unde au ajuns vedetele pentru a reusi aceasta schema. Ozana Barabancea, Cosmin Selesi si Catalin Preda sunt cei care vor alege finalistii sezonului, iar Pepe impreuna cu Bianca Dragusanu si Roxana Ionescu va vor face introducerea in show. Asadar, nu ratati Semifinala Splash Vedete la Apa din 24 August 2016, difuzata pe Antena 1.Categorie: Antena 1 | Tag-uri: Episodul 7, splash sezonul 2, splash vedete la apa, semifinala, 24 August 2016

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar