Pagina principala » 2016 » Noiembrie » 14 » Supravietuitorul » Supravietuitorul Episodul 20 din 14 Noiembrie 2016 HD
22:33:44
Supravietuitorul Episodul 20 din 14 Noiembrie 2016 HD
Urmariti Supravietuitorul Episodul 20 difuzat Luni, 14 Noiembrie 2016 de la ora 23:00 pe Protv. O nou saptamana de Supravietuitorul unde concurentii lupta din rasputeri pentru titlul de unicul supravietuitor dar si pe marele premiu in valoare de 100.000 Euro. Au mai ramas doar sapte concurenti iar lupta pentru supravietuire este din ce in ce mai stransa.

Asadar astazi, in cel de-al 20 lea episod din Supravietuitorul, vom avea parte de intamplari surprinzatoare, astazi are loc o proba de recompense iar alaturi de concurenti se vor alatura persoane dragi, fie familii ori prieteni, acestia ii vor ajuta in castigarea probei pentru recomensa, vom fi martori unor momente extrem de emotionante, intalnirea concurentilor cu cei dragi lor. Tot astazi vedem ultima batalie de pe insula Exilului, Lucian si Ina vor lupta in ultima confruntare a lor, cineva se intoarce acasa iar unul dintre ei se intoarce in grup unde va lupta alaturi de cei 5 concurenti ramasi. Competitie va fi din ce in ce mai interesanta iar in aceasta seara va asteptam la cel mai greu test de supravietuire din tara.

Asadar cine este pregatit sa supravietuiasca in cel de-al 20 lea episod ? Dragos Bucurenci este prezentatorul emisiunii iar el ne va indruma pe noi dar si pe concurenti in fiecare episod din Supravietuitorul. Surprizele continua in cel mai asteptat test de supravietuire. Asadar nu pierdeti Episodul 20 din Supravietuitorul din 14 Noiembrie 2016 de la ora 23:00 pe Protv. Tu cat ai rezista pe o insula pustie ? Supravietuitorul se difuzeaza luni de la ora 23:00 dar si Marti, Miercuri si Joi de la ora 22:30.


Categorie: Supravietuitorul | Tag-uri: Supravietuitorul, episodul 20, 14 Noiembrie 2016

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar