Pagina principala » 2016 » Septembrie » 26 » Supravietuitorul » Supravietuitorul Episodul 5 - 26 Septembrie 2016
00:48:13
Supravietuitorul Episodul 5 - 26 Septembrie 2016
Urmariti Supravietuitorul Episodul 5 din 26 Septembrie 2016 de la ora 20:00 pe Protv. Cel mai asteptat show al toamnei vine in fiecare Luni si Marti la protv. In momentul de fata pe insula exilului sunt patru concurenti, Ina, Lucian, Alex si Liviu, descoperiti cine intra la duel in aceasta seara si cine paraseste definitiv orice legatura cu testul de supravietuire si implicit sansa de a pune mana pe marele premiu in valoare de 100.000 euro.

Asadar astazi, in cel de-al 5 lea episod din Supravietuitorul vom vedea schimbari drastice, tribul Hangin nu a castigat nici o proba pana acum deaceea este necesar sa-si regandeasca strategiile. In proba de astazi, proba de recompense, concurentii vor lupta din rasputeri sa nu cada in apa, o proba extrem de grea dar care aduce avantaje mari doar pentru tribul castigator.

Asadar cine este pregatit sa supravietuiasca in cel de-al 5 lea episod ? Dragos Bucurenci este prezentatorul emisiunii iar el ne va indruma pe noi dar si pe concurenti in fiecare episod din Supravietuitorul. Surprizele continua in cel mai asteptat test de supravietuire. Asadar nu pierdeti Episodul 5 din Supravietuitorul din 26 Septembrie 2016 de la ora 20:00 pe Protv. Tu cat ai rezista pe o insula pustie ?


Categorie: Supravietuitorul | Tag-uri: Supravietuitorul, 26 septembrie 2016, Episodul 5

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar