Pagina principala » 2016 » Octombrie » 10 » Supravietuitorul » Supravietuitorul Episodul 9 din 10 Octombrie 2016
12:05:35
Supravietuitorul Episodul 9 din 10 Octombrie 2016
Urmariti Supravietuitorul Episodul 9 difuzat Luni, 10 Octombrie 2016 de la ora 22:00 pe Protv. Acest inceput de saptamana aduce schimbari, show-u incepe de la ora 22:00 in loc de ora 20:00. Iata ca show-ul ce a revolutionat televiziunea revine si in aceasta seara cu o noua proba pentru recompensa dar si o eliminare definitiva.

Asadar astazi, in cel de-al 9 lea episod din Supravietuitorul vom avea proba de recompensa, tribul Hangin si Tubig se vor intalni fata in fata iar miza pentru care se vor lupta este una extrem de importanta pentru concurenti, castigatorii vor primi pizza, o miza destul de mare tinand cont de conditiile show-ului. Tot astazi concurentul eliminat in editia trecuta, adica Alin merge pe insula Exilului unde ramane impresionat cand ii vede pe ceilalti concurenti, se stie ca Alin nu va fi primit prea bine pe insula si va trebui sa-si gaseasca alitati. Tot in aceasta seara unul din exilati paraseste definitiv competitia Supravietuitorul.

Asadar cine este pregatit sa supravietuiasca in cel de-al 9 lea episod ? Dragos Bucurenci este prezentatorul emisiunii iar el ne va indruma pe noi dar si pe concurenti in fiecare episod din Supravietuitorul. Surprizele continua in cel mai asteptat test de supravietuire. Asadar nu pierdeti Episodul 9 din Supravietuitorul din 10 Octombrie 2016 de la ora 22:00 pe Protv. Tu cat ai rezista pe o insula pustie ?


Categorie: Supravietuitorul | Tag-uri: Supravietuitorul, 10 octombrie 2016, episodul 9

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar