Pagina principala » 2017 » Februarie » 15 » Te pui cu blondele » Te pui cu blondele Sezon Nou 15 Februarie 2017 HD
20:08:24
Te pui cu blondele Sezon Nou 15 Februarie 2017 HD
Nu ratati o noua editie speciala din noul sezon din emisiunea Te pui cu Blondele de Miercuri, 15 Februarie 2017, disponibila de la ora 20:30. Dan Negru va invita sa fiti alaturi la un show de tip quiz, acolo unde invitatii speciali ai editiei de astazi, in aceasta seara avem parte de o editie speciala prim prisma invitatilor, Mihai Bendeac si Mircea Dinescu sunt invitati speciali intr-o editie de colectie, pe langa faptul ca se vor lupta cu 50 de blonde, acestia vor fi supusi unor provocari interesante.

Cum spunea, in aceasta seara in cadrul emisiunii Te pui cu blondele, avem parte de o editie de colectie, Mihai Bendeac alaturi de Mircea Dinescu vor face echipa impotriva a 50 de fete si nu numai, cei doi actori ne vor impartasi povesti nestiute si vor face marturisiri interesante. Dinescu va avea parte de o surpriza, isi va intalni fostul profesor de matematica iar Mihai Bendeac ne va da detalii despre cum s-a creat personajul Dinescu, personaj care a ajut un succes foarte mare in show-ul in puii mei. Tot de la ora 20:30, veti vedea la ce provocari sunt supusi cei doi invitati de catre blonde. Blondele ii vor invoca pe cei doi actori la diverse provocari, cum vor raspunde vedem si noi in aceasta seara doar in cadrul emisiunii Te pui cu blondele de la 20:30.

Sezonul acesta la Te pui cu blondele vine si cu o serie de modificari. In fiecare editie, blonda suprema va fi ajutata de reprezentantii cate unei categorii pentru a face fata confruntarii pe teme de cultura generala cu invitatii lui Dan Negru, vom avea parte de distractie in cadrul emisiunii Te pui cu blondele din 15 Februarie 2017, incepand cu ora 20:30 pe Antena 1.


Categorie: Te pui cu blondele | Tag-uri: sezon nou, te pui cu blondele, 15 Februarie 2017

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar