Pagina principala » 2017 » Ianuarie » 25 » Te pui cu blondele » Te pui cu blondele Sezon Nou 25 Ianuarie 2017 HD
14:16:30
Te pui cu blondele Sezon Nou 25 Ianuarie 2017 HD
Nu ratati o noua editie din noul sezon din emisiunea Te pui cu Blondele de Miercuri, 25 Ianuarie 2017, disponibila de la ora 20:30. Dan Negru va invita sa fiti alaturi la un show de tip quiz, acolo unde invitatii speciali ai editiei de astazi, de aceasta data patru vedete iubite din muzica traditionala vor lupta impotriva a 50 de blonde.

In aceasta seara cele patru vedete care se vor lupta cu frumoasele blonde sunt Daniela Condurache, Steliana Sima, Petrica Mâ?u Stoian ?i Constantin Enceanu. Cei patru artisti vor sta fata in fata cu lumea moderna, asadar vedem cine iese invingator intr-o astfel de proba. Urmariti momentele incredibile din aceasta seara, cei patru artisti vor depana cele mai frumoase amintiri dar si despre cele mai lungi si ciudate nunti la care au participat. Tot de la ora 20:30, veti vedea la ce provocari sunt supusi cei trei invitati de catre blonde. Acestea ii vor provoaca pe cei patru la numeroase dezvaluiri sunt forma diverselor jocuri.

Sezonul acesta la Te pui cu blondele vine si cu o serie de modificari. In fiecare editie, blonda suprema va fi ajutata de reprezentantii cate unei categorii pentru a face fata confruntarii pe teme de cultura generala cu invitatii lui Dan Negru, vom avea parte de distractie in cadrul emisiunii Te pui cu blondele din 25 Ianuarie 2017, incepand cu ora 20:30 pe Antena 1.


Categorie: Te pui cu blondele | Tag-uri: sezon nou, te pui cu blondele, 25 Ianuarie 2017

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar