close
Acasă » 2017 » Octombrie » 12 » Teo Show din 12 Octombrie 2017 HD
10:35:43
Teo Show din 12 Octombrie 2017 HD
O noua zi, noi povesti si multa voie buna, va invitam sa urmariti a 4 a editie a saptamanii si continuam cu o noutati marca Teo Show, vom fi la curent cu ultimele evenimente mondene, va invitam sa urmariti o noua emisiune din cadrul noului sezon Teo Show difuzata in aceasta dupa-amiaza de Joi, 12 Octombrie 2017 de la ora 15:00, alaturi de Teo dar si de al ei Bursuc intr-o editie surprinzatoare. Cea mai indragita prezentatoare, a dat startul unui nou sezon Teo Show, sezonul acesta vine cu schimbari surprizantoare, Teo alaturi de Bursucu, incep dupa-amiezile de distractie.

Astfel, in aceasta dupa-amiaza Teo si Bursucu continua un sezon de Teo Show exceptional, unul si mai palpitant si mai interesant si mai si, dupa cum ati observat, noul sezon este si mai placut, in fiecare zi ne incarcam cu energie pozitiva. Suntem curiosi care vor fi subiectele dezbatute in a 4 a editie a saptamanii dar si care vor fi invitatii din aceasta dupa-amiaza. In editia de ieri, Daniela Condurache a facut spectacol cu muzica ei superba, am aflat cine este noul iubit al Biancai Rus dar si noutati din lumea mondena. In aceasta dupa-amiaza, se anunta o zi interesanta, plina de subiecte unul si unul, astazi vom avea parte de noi invitati la fel de frumosi, deasemenea Bursucu' ne-a pregatit niste stiri ce ne vor da pe spate, va fi show total, vom avea parte de o dupa-amiaza relaxanta in a 4 a editie din aceasta saptamana.

In aceasta dupa-amiaza urmarim cu totii de la ora 15:00 emisiunea Teo show din 12 Octombrie 2017, emisiune prezentata de Teo Trandafir si Bursucu'. Vom avea parte de stiri mondene, momente spectaculoase si invitati pe masura, toate acestea de la ora 15:00 doar pe KanalD, ne aflam in a 4 a editie din aceasta saptamana, nu ratati asadar o emisiune ce ne dispune in fiecare dupa-amiaza. Sursa: Kanald.ro
Categorie: Teo Show |
Total comentarii : 0
avatar