Pagina principala » 2017 » Februarie » 14 » Teo Show » Teo Show din 14 Februarie 2017 HD
13:11:18
Teo Show din 14 Februarie 2017 HD
Va invitam la o noua editie din cadrul emisiunii Teo Show difuzata in aceasta dupa-amiaza de Marti, 14 Februarie 2017 de la ora 15:00, alaturi de Teo dar si de al ei Bursuc. Ne asteapta si astazi o editie interesanta si plina de stiri marca Teo Show, nu pierdeti asadar emisiunea ce se difuzeaza in fiecare dupa-amiaza doar pe KanalD, incepem o saptamana noua cu invitati frumosi, nu pierdeti principalele noutati din lumea mondena.

Asadar in editia de astazi vom avea parte de subiecte interesante, dar pana atunci va aducem aminte ce s-a intamplat in emisiunea de ieri, pentru cei care nu au urmarit-o, Corina But a facut un show de zile mari la o nunta, au fost difuzate imagini senzationale, ieri am mai vorbit si despre premiile grammy, a fost o ceremonie interesanta iar ieri am aflat stiri legate de aceasta ceremonie, iar Sonia Trifan i-a pregatit o mega surpriza iubitului ei cu ocazia Valentin's Day. Insa astazi vom avea parte de foarte multa iubire deoarece se sarbatoreste Valentine's Day, cele mai frumoase cupluri dar si cele mai frumoase declaratii vor fi prezente in platoul lui Teo, deasemenea Bursucu' ne-a pregatit niste stiri ce ne vor da pe spate, va fi show total, va fi o zi a indragostitilor si a iubirii.

In aceasta dupa-amiaza urmarim cu totii de la ora 15:00 emisiunea Teo show din 14 Februarie 2017, emisiune prezentata de Teo Trandafir si Bursucu'. Vom avea parte de stiri mondene, momente spectaculoase si invitati pe masura, toate acestea de la ora 15:00 doar pe KanalD, nu ratati asadar o emisiune ce ne dispune in fiecare dupa-amiaza.


Categorie: Teo Show | Tag-uri: 14 Februarie 2017, Teo Show

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar