Pagina principala » 2017 » Februarie » 7 » Teo Show » Teo Show din 7 Februarie 2017 HD
12:44:59
Teo Show din 7 Februarie 2017 HD
Va invitam la o noua editie din cadrul emisiunii Teo Show difuzata in aceasta dupa-amiaza de Marti, 7 Februarie 2017 de la ora 15:00, alaturi de Teo dar si de al ei Bursuc. Ne asteapta si astazi o editie interesanta si plina de stiri marca Teo Show, nu pierdeti asadar emisiunea ce se difuzeaza in fiecare dupa-amiaza doar pe KanalD.

Asadar in editia de astazi vom avea parte de subiecte explozive, dar pana atunci va aducem aminte ce s-a intamplat in emisiunea de ieri pentru cei care nu au urmarit-o, ieri printre invitati a fost si Tudor de la Fly Pro care ne-a aratat cum si-a amenajat locuinta, se pare ca sotia lui s-a ocupat de toate detaliile, telespectatorii au putut urmari imagini din casa artistului, tot ieri cei doi soti au fost supusi si testului de relatie. Alaturi de cei doi s-au mai alaturat si Majda, Diana Dumitrescu dar si Matteo, acestia au participat impreuna la un joc extrem de distractiv. Insa astazi vom avea invitati la fel de frumosi iar povestile prezentate in aceasta seara vor fi la fel de interesante ca si pana acum.

In aceasta dupa-amiaza urmarim cu totii de la ora 15:00 emisiunea Teo show din 7 Februarie 2017, emisiune prezentata de Teo Trandafir si Bursucu'. Vom avea parte de stiri mondene, momente spectaculoase si invitati pe masura, toate acestea de la ora 15:00 doar pe KanalD, nu ratati asadar.


Categorie: Teo Show | Tag-uri: Teo Show, 7 Februarie 2017

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar