Pagina principala » 2017 » Februarie » 8 » Teo Show » Teo Show din 8 Februarie 2017 HD
13:11:16
Teo Show din 8 Februarie 2017 HD
Va invitam la o noua editie din cadrul emisiunii Teo Show difuzata in aceasta dupa-amiaza de Miercuri, 8 Februarie 2017 de la ora 15:00, alaturi de Teo dar si de al ei Bursuc. Ne asteapta si astazi o editie interesanta si plina de stiri marca Teo Show, nu pierdeti asadar emisiunea ce se difuzeaza in fiecare dupa-amiaza doar pe KanalD.

Asadar in editia de astazi vom avea parte de subiecte explozive, dar pana atunci va aducem aminte ce s-a intamplat in emisiunea de ieri pentru cei care nu au urmarit-o, in emisiunea de ieri ca invitat special a fost artista Raluca, aceasta a vorbit in premiera despre operatia prin care a trecut, aceasta a vost nevoita sa nu vorbeasca deloc cateva saptamana, o poveste impresionanta. Tot ieri Alin Galatescu si Simona Semen au venit impreuna cu fiica lor de doar un an care a stabilit un record absolut, micuta a calatorit cu avionul de 20 de ori, asadar povesti interesante asa cum suntem obisnuiti in fiecare zi. Insa astazi vom avea invitati la fel de frumosi iar povestile prezentate in aceasta dupa-amiaza vor fi la fel de interesante ca si pana acum, Bursucu' ne-a pregatit niste stiri ce ne vor da pe spate, va fi show total.

In aceasta dupa-amiaza urmarim cu totii de la ora 15:00 emisiunea Teo show din 8 Februarie 2017, emisiune prezentata de Teo Trandafir si Bursucu'. Vom avea parte de stiri mondene, momente spectaculoase si invitati pe masura, toate acestea de la ora 15:00 doar pe KanalD, nu ratati asadar o emisiune ce ne dispune in fiecare dupa-amiaza.


Categorie: Teo Show | Tag-uri: Teo Show, 8 Februarie 2017

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar