close
Acasă » 2018 » Aprilie » 7 » The Four - Cei 4 Episodul 2 din 7 Aprilie 2018 HD
The Four - Cei 4 Episodul 2 din 7 Aprilie 2018 HD
2018-04-07 - 15:30:30
Va invitam sa urmariti emisiunea The Four – Cei 4 incepe in aceasta seara de sambata 7 Aprilie 2018 de la ora 20:00 doar pe antena 1. Episodul 2 debuteaza cu cei 4 artisti ce pot ajunge in topurile muzica. Nicoleta Nuca, Anastasia Sandu, Dragoa Udila si Angelo Simonica vor lupta in prima editie din aceasta seara. Asadar un show unic cu 4 jurati incredibili si prestatii nemaivazute in fiecare sambata de la ora 20:00 doar pe Antena 1.

In aceasta seara, in emisiunea The Four - Cei 4 va face senzatie incepand ora 20:00. In fiecare saptamana cate 4 artisti vor urca pe scena The Four, insa doar unul se va clasa mai departe. Cei patru jurati, Carla's Dreams, Antonia, Feli si Cheloo vor trebui convinsi de artistii de pe scena ca merita sa primeasca o sansa la duel iar publicul din sala voteaza finalistul editiei. Insa noi, cei de acasa ne vom bucura in fiecare sambata de un spectacol memorabil. Macanache are sarcina sa ne prezeinte fiecare detaliu ce sta la baza acestei emisiuni, dar si pe concurenti. Inca din prima editie a emisiunii, tineri muzicieni talentati si dornici sa se afirme, vor incerca sa ocupe un loc ocupat de Nicoleta Nuca, Anastasia Sandu, Dragos Udila sau de Angelo Simonica, selectati deja de membrii juriului, astfel ca niciunul dintre ei nu va fi in siguranta! Fiecare challenger va canta o melodie, iar juratii vor evalua prestatia sa. Doar challengerii care primesc toate cele patru voturi ale juratilor au dreptul sa provoace la un duel pe unul dintre ”Cei 4”. Publicul din sala este cel care ia decizia finala in urma duelului muzical dintre challenger si unul dintre cei patru. Publicul voteaza prin intermediul aplicatiei ”The Four – Cei 4”, iar cantaretul cu cele mai multe voturi se va aseza pe scaun.

Asadar, ramane sa aflam cum va evolua prima editie din aceasta seara a show-ului The Four - Cei 4 difuzat Sambata, 7 Aprilie 2018. Nu ratati marea premiera a celui mai asteptat show al primaverii Episodul 2 de la ora 20:00 doar pe antena 1. Sa inceapa adevaratul spectacol !
Categorie: Antena 1 | | Tag-uri: The Four, Cei 4, Episodul 2, 7 Aprilie 2018 Adaugat: 2019-03-24
Total comentarii : 0
avatar