close
Acasă » 2018 » Mai » 26 » The Four - Cei 4 Episodul 9 din 26 Mai 2018 HD
The Four - Cei 4 Episodul 9 din 26 Mai 2018 HD
2018-05-26 - 15:27:51
Va invitam sa urmariti o noua editie a emisiunii The Four – Cei 4 incepe in aceasta seara de sambata 26 Mai 2018 de la ora 22:15 doar pe antena 1. Episodul 9 debuteaza cu cei 4 artisti ce pot ajunge in topurile muzica. Uddi, singurul ramas dintre cei 4 a fost eliminat saptamana trecuta de Amalia, show-ul continua iar cele mai bune voci raman asezate pe scaun. Asadar un show unic cu 4 jurati incredibili si prestatii nemaivazute in fiecare sambata de la ora 22:15 doar pe Antena 1.

In aceasta seara, in emisiunea The Four - Cei 4 va face senzatie incepand ora 22:15. In fiecare saptamana cate 4 artisti vor urca pe scena The Four, insa doar unul se va clasa mai departe. Cei patru jurati, Carla's Dreams, Antonia, Feli si Cheloo vor trebui convinsi de artistii de pe scena ca merita sa primeasca o sansa la duel iar publicul din sala voteaza finalistul editiei. Insa noi, cei de acasa ne vom bucura in fiecare sambata de un spectacol memorabil. Macanache are sarcina sa ne prezeinte fiecare detaliu ce sta la baza acestei emisiuni, dar si pe concurenti. Inca din prima editie a emisiunii, tineri muzicieni talentati si dornici sa se afirme, vor incerca sa ocupe un loc ocupat de Nicoleta Nuca, Anastasia Sandu, Dragos Udila sau de Angelo Simonica, selectati deja de membrii juriului, astfel ca niciunul dintre ei nu va fi in siguranta! Fiecare challenger va canta o melodie, iar juratii vor evalua prestatia sa. Doar challengerii care primesc toate cele patru voturi ale juratilor au dreptul sa provoace la un duel pe unul dintre ”Cei 4”. Publicul din sala este cel care ia decizia finala in urma duelului muzical dintre challenger si unul dintre cei patru. Publicul voteaza prin intermediul aplicatiei ”The Four – Cei 4”, iar cantaretul cu cele mai multe voturi se va aseza pe scaun. Saptamana trecut, Amalia Uruc, a deschis cea de-a opta editie cu un spectacol înflacarat si cu o lovitura grea: l-a eliminat pe Dragos Udila, singurul dintre Cei 4 ramas înca de la începutul concursului.

Asadar, ramane sa aflam cum va evolua cea de-a 9 a editie din aceasta seara a show-ului The Four - Cei 4 difuzat Sambata, 26 Mai 2018. Nu ratati u nou episod a celui mai asteptat show al primaverii Episodul 9 de la ora 22:15 doar pe antena 1. Sa inceapa adevaratul spectacol fie ca cele mai bune voci sa treaca mai departe ! Sursa: a1.ro

Categorie: Antena 1 | | Tag-uri: The Four Cei 4, Episodul 9, 26 Mai 2018 Adaugat: 2018-06-25
Total comentarii : 0
avatar