close
Acasă » 2018 » Martie » 7 » Totul pentru dragoste din 7 Martie 2018 HD
Totul pentru dragoste din 7 Martie 2018 HD
2018-03-07 - 11:51:36
Va invitam sa urmariti a 8 a editie a reality show-ului Totul pentru dragoste de Miercuri, 7 Martie 2018 de la ora 14:00 pe antena 1. Mirela Boureanu Vaida revine pe micile ecrane cu un nou reality show pentru dragoste. Emisiunea se va difuza in direct de Luni pana Vineri de la ora 14:00 numai pe a1.

Asadar astazi urmarim cu totii a 8 a editie a emisiunii Totul pentru dragoste alaturi de indragita prezentatoare Mirela Vaida. Mirela Vaida va avea alaturi de ea specialisti din mai multe domenii si impreuna vor incerca sa gaseasca solutii la problemele care sunt prezentate. Mai mult, telespectatorii sunt si ei invitati sa isi exprime opiniile ori sa impartaseasca propriile experiente similare cu cele discutate in emisiune. Totul pentru dragoste este o emisiune care vorbeste despre dragoste in toate felurile, cu toate aspectele ei. De la etapele vietii unui om, la dramele pe care acesta ajunge sã le trãiascã, la povestea de viatã a acestuia, fie cã vorbim de una de succes sau de momente grele prin care a trecut. La “Totul pentru dragoste” sunt povesti cat se poate de reale si de des intalnite in viata de zi cu zi. Sunt oameni care ne scriu, care ne sunã ca sã isi spunã povestea, dramele sau pur si simplu sã impartaseasca felul cum au reusit sã treacã de momentele grele din viata de familie. Pentru cã noi nu vorbim despre dragoste doar din perspectiva relatiei de cuplu, ci si de cea fatã de copii, de sacrificiile pe care ni le cer ei", spune Mirela Vaida. Ce subiecte ne vor fi pregatite astazi ramane sa aflam de la ora 14:00 in cadrul emisiunii Totul despre dragoste.

Nu ratati premiera emisiunii Totul pentru dragoste in aceasta dupa-amiaza de Miercuri, 7 Martie 2018 de la ora 14:00, numai pe antena 1. Suntem curiosi cine vor fi invitatii acestei emisiuni si cum va reusi Mirela sa-i ajute pe cei in cautarea dragostei. Sursa: a1.ro

Categorie: Totul pentru dragoste | Adaugat: 2019-02-18
Total comentarii : 0
avatar