close
Acasă » 2017 » Decembrie » 6 » Visuri la Cheie din 6 Decembrie 2017 Sezonul 2 Episodul 13
Visuri la Cheie din 6 Decembrie 2017 Sezonul 2 Episodul 13
2017-12-06 - 17:52:55
Va invitam sa urmariti o noua editie din Visuri la cheie, Sezonul 2 Episodul 13 incepe in aceasta seara, 6 Decembrie 2017 de la ora 20:30 doar pe Protv. Formatul emisiunii este menit sa schimbe vietile oamenilor neajutorati, asadar Dragos Bucur, Adela Parvu, Alina Vilcu, Omid Ghannadi si Dragos Isacescu sunt gata sa le prezinte telespectatorilor povestile impresionante, povesti ale unor oameni greu incercati de viata, astazi, echipa Visuri la cheie ii va implini visul unei bunici care a luptat toata viata pentru familia ei, vedem intreaga poveste de la 20:30 doar pe Protv.

Asadar astazi, 6 Decembrie 2017 are loc episodul 13 din Sezonul 2 iar in aceasta echipa echipa Visuri la cheie echipa Visuri la cheie ii va implini visul unei bunici care a luptat toata viata pentru familia ei. Ecaterina are noua copii, dintre care doar sapte traiesc. Toti fratii Lenutei au locuinte si familii, insa ea a ramas alaturi de mama ei si de fiul ei in casa parinteasca. Pana acum trei luni, bunica impreuna cu fiica ei si nepotul locuiau intr-o casuta mica din paianta, in care, din cauza vechimii, incepuse sa ploua. Pentru ca resursele financiare le sunt limitate, nu au putut face reparatii, iar Lenuta s-a imprumutat ca sa poata cumpara materialele de constructie necesare. Ulterior, a plecat in Anglia sa lucreze pentru a achita toate datoriile. Situatia s-a complicat pentru familia Manaila, deoarece locuinta a ars din temelii in vara aceasta, insa din fericire nimeni nu era in casa in acel moment. Asadar Visuri La Cheie este pregatita ca in cel de-al 13 lea episod sa mai faca o familie fericita.

Echipa Visuri la cheie a preluat acest caz si vin in spijinul lor pentru a le indeplini visul. Asadar in aceasta seara de la 20:30, urmariti Sezonul 2 Episodul 13 din emisiunea Visuri la cheie doar pe Protv, astazi 6 Decembrie 2017, nu ratati asadar cum poate fi transformata viata unei familii cu ajutorul acestei echipe minunate ! Sursa: Protv.ro


Categorie: Visuri la Cheie | Adaugat: 2018-12-16
Total comentarii : 0
avatar