close
Acasă » 2017 » Octombrie » 11 » Visuri la Cheie 11 Octombrie 2017 Sezonul 2 Episodul 5 HD
16:55:21
Visuri la Cheie 11 Octombrie 2017 Sezonul 2 Episodul 5 HD
In aceasta seara va invitam sa urmariti o noua editie din Visuri la cheie, Sezonul 2 Episodul 5 incepe in aceasta seara, 11 Octombrie 2017 de la ora 20:30 doar pe Protv. Formatul emisiunii este menit sa schimbe vietile oamenilor neajutorati, asadar Dragos Bucur, Adela Parvu, Alina Vilcu, Omid Ghannadi si Dragos Isacescu sunt gata sa le prezinte telespectatorilor povestile impresionante, povesti ale unor oameni greu incercati de viata, astazi echipa Visuri la cheie ajunge in localitatea Magurele pentru a indeplini visul familiei Cristea, acolo unde visul unei familii este pe cale sa devina realitate de la 20:30 doar pe Protv.

Asadar astazi, 11 Octombrie 2017 are loc episodul 5 din Sezonul 2 iar in aceasta echipa echipa Visuri la cheie ajunge in localitatea Magurele pentru a indeplini visul familiei Cristea. In urma cu 15 ani, Dan si Marioara s-au casatorit si formau un cuplu fericit pana in momentul in care au inceput sa apara problemele. Din cauza unor dureri abdominale, sotia a fost nevoita sa faca o interventie chirurgicala ginecologica, in urma careia doctorul a asigurat-o ca va putea avea copii. La putin timp dupa operatie, casa bunicii in care locuiau cei doi a luat foc si a ars pana la temelie. Din fericire, nimeni nu era acasa in acel moment. Dan a amenajat ulterior o camera si o bucatarie pe locul unde fusese candva caminul lor, pentru a avea un adapost pe timp de iarna. Incercarile la care au fost supusi cei doi nu s-au oprit insa aici. Dupa un control de rutina, Marioara a aflat ca nu va putea ramane insarcinata, veste care a stat la baza unei depresii severe. Femeia si-a sfatuit sotul sa o paraseasca, insa Dan a stat alaturi de ea la bine si la greu. Asadar Visuri La Cheie este pregatita ca in cel de-al 5 lea episod sa mai faca o familie fericita.

Echipa Visuri la cheie a preluat acest caz si vin in spijinul lor pentru a le indeplini visul. Asadar in aceasta seara de la 20:30, urmariti Sezonul 2 Episodul 5 din emisiunea Visuri la cheie doar pe Protv, astazi 11 Octombrie 2017, nu ratati asadar cum poate fi transformata viata unei familii cu ajutorul acestei echipe minunate ! Sursa: Protv.ro
Categorie: Visuri la Cheie |
Total comentarii : 0
avatar