close
Acasă » 2018 » Septembrie » 12 » Visuri la Cheie din 12 Septembrie 2018 Sezonul 5 Episodul 1 HD
Visuri la Cheie din 12 Septembrie 2018 Sezonul 5 Episodul 1 HD
2018-09-12 - 18:00:42
Va invitam sa urmariti premiera noului sezon din Visuri la cheie Sezonul 5 Episodul 1 incepe in aceasta seara, 12 Septembrie 2018 de la ora 20:30 doar pe Protv. Formatul emisiunii este menit sa schimbe vietile oamenilor neajutorati, asadar Corneliu Ulici, Adela Parvu, Cristina Joia, Ciprian Vlaicu si Valentin Ionascu sunt gata sa le prezinte telespectatorilor povestile impresionante, povesti ale unor oameni greu incercati de viata, astazi, echipa Visuri la cheie ii va implini visul familiei Popa din localitatea Calinesti, judetul Prahova, vedem intreaga poveste de la 20:30 doar pe Protv.

Asadar astazi, 12 Septembrie 2018 vedem episodul 1 din noul sezon impreuna cu noul prezentator al emisiunii, Corneliu Ulici. In aceasta seara, echipa Visuri la cheie ii va implini visul unei familii greu incercate de viata. Florin Popa a trecut in ultimii ani prin incercari care i-au schimbat complet viata, insa a facut intotdeauna totul pentru familia lui si pentru cele doua fete, Amalia si Ayana.

Visuri la cheie sezonul 5 episodul 1Viata lui si a sotiei lui, chiar daca s-a lovit de diverse obstacole, parea sa aiba o traiectorie frumoasa si incepuse sa prinda contur. Cei doi au inceput constructia unei case in care sa-si poata creste in conditii decente copilul, iar sotia a ramas insarcinata cu cea de-a doua fetita. Din nefericire, aceasta a avut complicatii in timpul sarcinii si a suferit o interventie chirurgicala pe care parea ca a depasit-o cu bine. Timpul a trecut si Ayana a venit pe lume, insa la scurt timp dupa nastere, mama a decedat. Asadar Visuri La Cheie este pregatita ca in primul episod sa mai faca o familie fericita.

Echipa Visuri la cheie a preluat acest caz si vin in spijinul lor pentru a le indeplini visul. Asadar in aceasta seara de la 20:30, urmariti Sezonul 5 Episodul 1 din emisiunea Visuri la cheie doar pe Protv, astazi 12 Septembrie 2018, nu ratati asadar cum poate fi transformata viata unei familii cu ajutorul acestei echipe minunate ! Sursa: Protv.roCategorie: Visuri la Cheie | | Tag-uri: Visuri la Cheie, 12 Septembrie 2018, Sezonul 5 Episodul 1 Adaugat: 2018-09-22
Total comentarii : 0
avatar