close
Acasă » 2018 » Iunie » 8 » Vocea Romaniei Junior Sezonul 2 Episodul 1 din 8 Iunie 2018
Vocea Romaniei Junior Sezonul 2 Episodul 1 din 8 Iunie 2018
2018-06-08 - 19:17:04
Va invitam sa urmariti prima editie a noului sezon al emisiunii unde ne vor astepta noi emotii in fiecare vineri, in aceasta seara aveti parte de premiera sezonului 2 Vocea Romaniei Junior, primul episod din 8 Iunie 2018 de la ora 20:30 doar pe Protv. Avem parte de un sfarsit de saptamana incredibil, unde vom cunoaste noii concurenti ai acestui sezon si repartitia acestora la fiecare din cele trei echipe, avand ca mentori pe Inna, Andra si Mariu Moga. Vom fi impresionati si in acest sezon de vocile incredibile ale micutilor care vor dori sa demonstreze ca merita sa lupte in aceasta competitie.

Cum spuneam, in aceasta seara urmarim primul episod din cel mai asteptat show dedicat viitoarelor voci internationale, Vocea Romaniei Junior isi incepe al doilea sezon chiar in aceasta seara, de la 20:30 urmarim Premiera Vocea Romaniei Junior, unde vom avea parte de un spectacol de neuitat in prima lor seara pe scena, dar vor avea o misiune foarte grea, aceea de a-i face pe jurati sa-i aleaga si sa-i convinga ca vocile lor sunt pregatite pentru acest concurs. Pentru cine se vor intoarce cele trei scaune ale juratilor, care dintre cei trei mentori va reusi sa atraga cei mai multi concurenti in echipa lor, dar si ce discutii contradictorii vor exista intre cei trei inca din prima editie a concursului, vom afla in primul episod al celui de-al 2-lea sezon Vocea Romaniei Junior, ce va avea premiera in aceasta seara, 8 Iunie 2018.

Asadar va sfatuim sa nu pierdeti primul episod din cel mai asteptat show dedicat micutilor, urmariti Vocea Romaniei Junior Premiera difuzata in aceasta vineri, 8 Iunie 2018 de la ora 20:30 doar pe Protv. Vocile viitorului sunt chiar in fata noastra, haideti sa-i aplaudam pe juniorii din aceasta seara, o editie unde doar vocea conteaza. Sursa: Protv.roCategorie: Vocea Romaniei Junior | | Tag-uri: Vocea Romaniei Junior 8 Iunie 2018, Sezonul 2, Episodul 1, Adaugat: 2018-06-24
Total comentarii : 0
avatar