close
Acasă » 2017 » Decembrie » 1 » Vocea Romaniei 1 Decembrie 2017 Sezonul 7 Episodul 14 HD
14:13:50
Vocea Romaniei 1 Decembrie 2017 Sezonul 7 Episodul 14 HD
Sarbatorim ziua Romaniei la Vocea Romaniei, in aceasta seara are loc a 3 a editie Live din Vocea romaniei, urmariti emisiunea Vocea Romaniei Sezonul 7 Episodul 14 de Vineri, 1 Decembrie 2017 de la ora 20:30 doar pe Protv. De acum vedem spectacol, show-ul unde doar vocea conteaza incepe in aceasta seara cu prima editie Live. Tudor, Loredana, Smiley si noul jurat Adi Despot, vor juriza cele mai bune voci ale sezonului 7. Cel de-al 14 lea episod din aceasta seara va fi unul epic, juratii merg mai departe cu o noua editie a noului, 16 concurenti sunt pregatiti sa dea tot ce este mai bun, iar telespectatorii vor urmari a 14 a editie a celei mai tari competitii a vocilor si se vor bucura de un spectacol fascinant doar pe Protv.

In aceasta seara incepe Episodul 14 din Vocea Romaniei a sezonului 7. De la 20:30, vom urmari a 3 a editie Live, de ziua Romaniei, concurentii sunt gata sa inunde scena cu energie si dinamism si sa cucereasca LIVE publicul si antrenorii cu momentele pregatite pentru aceasta etapa a competitiei. Concurenti cu voci diferite si timbre speciale, ghidati de pasiunea lor pentru muzica, lupta sa impresioneze antrenorii, pentru a obtine un loc in etapa urmatoare a competitiei. In cea de-a 14 a editie, 16 concurenti vor face 16 momente incredibile, de ziua Romaniei toata lumea se uita la Vocea Romaniei. Antrenorii se simt ca la un spectacol, concurentii isi depasesc toate retinerile si canta cu sufletul, dar au si foarte mari emotii. Telespectatorii vor putea urmari prima editie Live unde vor trai noi emotii ale competitiei si se vor bucura de un spectacol fascinant alaturi de cei patru antrenori.

Fie ca cele mai bune voci sa ne impresioneze si sa ne faca sa-i votam, in aceasta seara are loc Sezonul 7 Episodul 14 din Vocea Romaniei de Vineri, 1 Decembrie 2017 de la ora 20:30, doar pe Protv. Asa spectacol nu trebuie ratat, doar vocea conteaza in acest show. Tudor, Smiley, Lori si Despot sunt pregatiti sa intoarca scaunele celor mai bune voci, daca si tu esti, atunci nu rata noul episod al sezonului 7. Sursa: Protv.ro
Categorie: Vocea Romaniei |
Total comentarii : 1
avatar
0 Spam
1
a reusit chirila sa distruga o melodie cred ca marele Dan Spataru s-a rasucit in mormint
avatar