close
Acasă » 2018 » Februarie » 8 » WOWBiz 8 Februarie 2018 HD
WOWBiz 8 Februarie 2018 HD
2018-02-08 - 18:44:00
Incheiem saptamana si va invitam sa urmariti ultima editie Wowbiz a saptamanii, unde puteti afla ultimele noutati mondene petrecute in tara, va invitam astazi sa urmariti ultima editie WOWBIz de Joi, 8 Februarie 2018 incepand cu ora 22:00 pe KanalD. Andreea Mantea si Victor Slav, vor continua sa ne uimeasca in fiecare seara de Joi si pana Joi cu subiecte unul si unul, noul sezon aduce schimbari interesante, asadar nu pierdeti o noua editie din aceasta saptamana a noului sezon disponibil doar pe KanalD.

Mergem mai departe cu ultima editie a acestei saptamani si continuam cu cele mai explozive momente, ne asteapta o editie cu foarte multe surprize si noutati marca WOWBIZ, avem parte de noi subiecte interesante si de noi invitati de exceptie, Victor Slav si Andreea Mantea continua cu noutati de ultima pagina si se potrivesc de minune in a prezenta emisiunea. In aceasta seara continuam sa vorbim despre cateva intamplari interesante, deasemenea vom avea invitati de seama in platoul emisiunii. Nu ratati asadar de la ora 22:00 sa urmariti ultima editie din aceasta saptamana, emisiunea poate fi urmarita doar pe KanalD, asadar va asteptam in fata televizoarelor.

Asa cum v-a fost promis, la Wowbiz avem parte de premiere, noul sezon aduce premiere si noutati nemaivazute. Povesti parca desprinse din filme de actiune, in aceasta seara cele mai wow subiecte ne vor fi prezentate de Victor Slav si Andreea Mantea. Asadar nu pierdeti emisiunea WOWBIz de Joi, 8 Februarie 2018 incepand cu ora 22:00 doar pe KanalD. Sa inceapa WOWBIZ. Sursa: Kanald.ro

Categorie: WOWBiz | Adaugat: 2019-02-18
Total comentarii : 0
avatar