Pagina principala » 2016 » Noiembrie » 4 » XFactor » X Factor Sezonul 6 Episodul 10 din 4 Noiembrie 2016
18:29:51
X Factor Sezonul 6 Episodul 10 din 4 Noiembrie 2016
Urmariti un nou episod din noul sezon X Factor din 04 Noiembrie 2016 Sezonul 6 Episodul 10 de la ora 20:30 pe Antena 1. Vinerea aceasta aduce cea de-a 10 a editie X-Factor, unde distractia ne este garantata, talentul si factorul x sunt principalele vedete si in aceasta seara, vom avea buna dispozitie, concurenti mai bine sau mai putin bine pregatiti. Dar importanti sunt cei ce urca pe scena, si nu in ultimul rand cei care au Factorul x.

In aceasta seara la X-Factor Sezonul 6 Episodul 10, Delia, Horia, Stefan Banica si Carla's Dreams, deschid a 10 a editie. Se anunta o editie incendiara cu unde factorul x isi face din plin prezenta. O concurenta din sezonul trecut revina si in acest sezon, este sufletul pereche al Horiei, cei doi au retrait momente pline de umor si a venit pe scena cu un hit de la Carla's Dream. In aceasta seara avem si o cerere de casatorie, o concurenta mai exact Cristina, il cucereste cu totul pe Dani Otil, asadar o noua runda de auditii cu personaje care mai de care mai cuceritoare. Dar sa nu uitam ca pe langa spectacol vom avea si voci incredibile, persoane ce vin in aceasta competitie cu Factorul X.

Deasemenea ca in fiecare editie, avem parte de spectacol, de glume bune facute intre jurati dar si de oameni talentati care vor urca pe faimoasa scena. Asadar prindeti inceputul noului sezon X Factor Sezonul 6 Episodul 10 din 4 Noiembrie 2016 de la ora 20:30 doar pe Antena 1.
Categorie: XFactor | Adăugat de: yce | Tag-uri: sezonul 6, 4 Noiembrie 2016, x factor, episodul 10

Anunt: Pentru orice fel de problema va rugam sa ne lasati un comentariu mai jos, astfel ne este mult mai usor sa identificam o eventuala problema. In cel mai scurt timp va vom da un raspuns. Multumim !


Total comentarii : 0
avatar