Pagina principala » 2016 » Septembrie » 25 » XFactor » X Factor Sezonul 6 Episodul 4 din 25 Septembrie 2016
00:17:08
X Factor Sezonul 6 Episodul 4 din 25 Septembrie 2016
Urmariti un nou episod bonus din noul sezon X Factor din 25 Septembrie 2016 Sezonul 6 Episodul 4 de la ora 20:30 pe Antena 1. Duminica aceasta aduce cea de-a 4 a editie X-Factor, probabil cel mai asteptat show al anului mai ales din pricina noului jurat, dupa cum ati aflat in editiile trecute, este vorba despre Carla's Dreams care in editia precedenta a facut spectacol la superlativ, cel mai indragit artist din Romania. Toata lumea asteapta sa-l cunoasca mai bine prin prisma acestui show si cu siguranta aduce si un plus de culoare. Dar importanti sunt cei ce urca pe scena, si nu in ultimul rand cei care au Factorul x.

In aceasta duminica la X-Factor Sezonul 6 Episodul 4, Delia, Horia, Stefan Banica si Carla's Dreams, deschid a 4 a editie, vom cunoaste un italian ce face senzatie cu beat-ul sau, o familie de cantareti vor face spectacol total dar vom cunoaste si povestea a doi adolescenti ce promit sa spuna foarte multe prin muzica. Tot in aceasta seara Hamude impresioneaza prin muzica iar Horia a gasit cu-i sa-l dea pe renul Gustav, o fetita a cucerit atat publicul cat si juratii cu energia ei pozitiva, dar cadoul vine si cu 4 de DA.

Tot in a 4 a editie X-Factor, Carla's Dreams face o declaratie uluitoare, ce a facut unul din concurenti merita sa fie sport olimpic, oare la ce s-a referit ? Deasemenea ca in fiecare editie, avem parte de spectacol, de glume bune facute intre jurati dar si de oameni talentati care vor urca pe faimoasa scena. Asadar prindeti inceputul noului sezon X Factor Sezonul 6 Episodul 4 din 25 Septembrie 2016 de la ora 20:30 doar pe Antena 1.
Categorie: XFactor | Adăugat de: yce | Tag-uri: episodul 4, sezonul 6, 25 septembrie 2016, x factor

Anunt: Pentru orice fel de problema va rugam sa ne lasati un comentariu mai jos, astfel ne este mult mai usor sa identificam o eventuala problema. In cel mai scurt timp va vom da un raspuns. Multumim !


Total comentarii : 0
avatar